Marv Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 Zdary, mam dotázek. Zítra mě čeká výměna předních kotoučů na mé 306ce. Nevíte jestli je v tom nějaký zádrhel nebo je to pohodovka. Díky moc za rady - Marv Citovat
olda Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 To je v pohodě,akorát sundáš destičky a povolíš dva šrouby na kotoučích a vyměníš,akorát dej bacha,at nestrhneš hlavy šroubů,ty jsou na křížák,pak se špatně vyndavaj. Citovat
Marv Odesláno 18. květen 2004 Autor Odesláno 18. květen 2004 Tak to je dobrý. No vim, že by se měli destičky dávat nový s kotoučema - tj bez diskuze, ale mam je nový cca měsíc. Snad nebudou moc vorvaný podle starejch kotoučů. dík pánové ps: starej kotouč mi prasknul - hodim sem někdy fotku (masakr) Citovat
Rebik Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 [To si radši kup i nový desky a tyhle si schovëj až je ojedeš, riziko, že si ty nový kotouče zničíš je docela vysoký. Citovat
Marv Odesláno 18. květen 2004 Autor Odesláno 18. květen 2004 Tak schánět zase desky, já už se z toho vopr... No, ale prej by se mohly zbrousit. có? Citovat
PESEK79 Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 O tom jsem jeste neslysel,snad jen trosku srazit hranu pilnikem,aby pripadne nepiskaly,ale nejak je zbrusovat...Kup radeji nove,neni to takova palka,asi 650kc.. Citovat
Honza Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 Na nový kotouče dej i nový destičky. Jak píše Rebik, schovej si starý a až zrušíš ty nový tek je tam vra?. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.