Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: tomik1987

tak to by bolo super keby že je zraz na slovensku ja som z Brezna a veľmi rád sa prídem kuknúť aj ked moje autičko je momentálne choré a ešte to asi potrvá kým bude znova na cestách ale tak určite rád prídem kuknúť a tak a kde to má byť??hmmm...??? =)))

to že kde to má byť sa ešte nevie , treba o tom rozhodnúť. Máš tip na miesto?
Odesláno

Ja neviem, ale bude to mať kdo usporiadať v tej lodenici? Hoci lodenica piešťany je tiež v pohode. Mne je úplne jasné, že človek ktorý sa pustí do organizovania zrazu, mal by bývať niekde blízko, lebo je s tým spojené dosť veľa vybovavovačiek a príprav. Som z Liptova a do okolia Komárna - žiadny problém. Ak \"tiburtius\" ideš do toho, ja prídem. (Aspoň cestou navštívim http://www.universauto.sk :D) Treba si uvedomiť, že na prekrásnom Slovensku je veľmi veľa vhodných miest na usporiadanie takéhoto zrazu (aj napr. Liptovská Mara), ale treba prihliadnúť na kraj usporiadateľa.

Odesláno
Původně zaslal: Solim1

Ja neviem, ale bude to mať kdo usporiadať v tej lodenici? Hoci lodenica piešťany je tiež v pohode. Mne je úplne jasné, že človek ktorý sa pustí do organizovania zrazu, mal by bývať niekde blízko, lebo je s tým spojené dosť veľa vybovavovačiek a príprav. Som z Liptova a do okolia Komárna - žiadny problém. Ak \"tiburtius\" ideš do toho, ja prídem. (Aspoň cestou navštívim http://www.universauto.sk :D) Treba si uvedomiť, že na prekrásnom Slovensku je veľmi veľa vhodných miest na usporiadanie takéhoto zrazu (aj napr. Liptovská Mara), ale treba prihliadnúť na kraj usporiadateľa.

Preto som navrhol miesta ďalej od môjho bydliska aby to nemal každý ďaleko , tak ja si myslím nejak veľa vybavovačiek tam nebude podľa mňa ale uvítal by som nejaké rady od skúsených ľudí ktorí už organizovali zraz .

A v tom universal auto som bol majú tam strašne veľa vecí a dá sa s nimi dohodnúť. Lenže na moju 306 tam skoro nič nemajú :nevim

Odesláno

ak to vyjde, kto sa na takom zraze moze zucastnit?

pretoze tu na fore som novacik a aj vekovo .. mam len 22 a pezota vlastnim len par tyzdnov :mad: takze neviem ako to je s ucastou, zaujima ma to, take akcie sa mi pacia, sice neviem este co sa na zraze robii a ako to vyzera ale to je fuk, paci sa mi to :super

Odesláno
Původně zaslal: farky

...ak to vyjde, kto sa na takom zraze moze zucastnit?

pretoze tu na fore som novacik a aj vekovo .. mam len 22 a pezota vlastnim len par tyzdnov...

Nakoľko organizátorom nieje oficiálny právny subjekt tak to môže byť iba stretnutie záujmovej skupiny ľudí. Tým sú dané i podmienky účasti. Môže prísť ktokoľvek.

Odesláno

Ou konecne, troska neskoro ale predsa.

Za zraz som jednoznacne, piestany su vynikajuce, mam to s Trnavy na skok ...

Jednoznacne sa zucastnim. Skoda ze som s rodinou pohadany, moj ujo bol nejaky clenom rady lodenice, ale uz s toho nic nebude...

Lodenica je v pohode. Myslim ze Y2K pojde urcite tiez, len malokto z nas do tohoto vlakna pozera... Dalej je tu aj kaper s TT, a tak.

Dalo by sa to...

A inac OFF TOPIC, ale mohli by sme sa aj dohodnut, a ist ako particka na cesky zraz...

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Byly časy, kdy se tu ZILA s Erikou snažili o sraz (dokonce několikrát) a vždycky to nějak \"umřelo\" na neschopnosti domluvit se (pro toho to bylo daleko, tomu zas nevyhovoval termín, ....). Ani se nedivím, že to ZILU přestalo bavt

PŘEJU TI SPOUSTU TRPĚLIVOSTI, NADŠENÍ A NÁPADŮ, SNAD SE SLOVENSKÝ SRAZ VYDAŘÍ

[upravil dne 12/2/2009 Medvěd]

Myslim ze tohle je neco jine. Odcenujem zilovu snahu, bohuzial neplatilo tu ani pravidlo umistneni srazu do stredu republiky. Zraz, na kterem by byl mensi pocet lidi, se konal presne na druhom konci slovenska. Vecsina z nas, pochadzi zo zapadu, Bratislava, Trnava a rozne ine okolite dediny ci mesta. Keby som mal merat cestu na zraz na vychod, tak to radsej namirim do cech, na vas sraz, kdezto by sem presel asi jeste mensi vzdalenost.

Vtedy som i ja daval podnet, aby sa ten slovensky srazek presunul aspom na stred republiky, kde by sme to mneli troska bliz.

Vim ze kecu ohledne toho kde to ma byt je hodne, a ze kdo chce prist, prijede... Ale osobne se mozna k tomu stavim sebecky, ale radci budu tu cestu merat na zabehnuty cesky zraz, ako na zraz o par lidech. Tymto se nechci nijak zilu dotknout, nebo hanit jeho snahu, len je to muj subjektivnej pocit.

Kdyby se nam tuhle se zapadu podarilo neco zorganizovat, nebodaj vickrat, uz by to mohol byt akysi dobry zaklad pro neco vetsi nekde jinde...

Odesláno

No a uz se nam to tu trocha rozrasta :) Pri organizovani sem take schopny pomoct, piestany mam na kusok ...

Odesláno

Ja by som ze zacatku urcite nic tezkeho 3 dnoviho neorganizoval.

A myslim ze organizaci 1 dnove grilovacky snad zvladne kazdy, zamluvit si nekde misto, popripade jet nekde k jezeru, dones gril, a kazdy co zje, a vypije, nech si donese sebou.

Hotovo, bodka ... Pokud se to vydari, a navstevnikum, se bude libit, a zamluvy se na dalsi sraz, pak uz je k projednani, ci uz neudelat nejaky s prespanim na 1 - 2 noci, popripade s nejakym programem ...

Takze si myslim, ze prvy sraz kdyby se delal na styl grilovacky, dopadne urcite nejak, i kdyby prisli iba 3 auta, nic mi nebrani v tomu, aby sem si neco dobreho ugriloval, okoupal se, pokecal s lidmi co prisli, a jel domu :)

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

A myslim ze organizaci 1 dnove grilovacky snad zvladne kazdy, zamluvit si nekde misto, popripade jet nekde k jezeru, dones gril, a kazdy co zje, a vypije, nech si donese sebou.

Hotovo, bodka ... Pokud se to vydari, a navstevnikum, se bude libit, a zamluvy se na dalsi sraz, pak uz je k projednani, ci uz neudelat nejaky s prespanim na 1 - 2 noci, popripade s nejakym programem ...

Takze si myslim, ze prvy sraz kdyby se delal na styl grilovacky, dopadne urcite nejak, i kdyby prisli iba 3 auta, nic mi nebrani v tomu, aby sem si neco dobreho ugriloval, okoupal se, pokecal s lidmi co prisli, a jel domu :)

To je samozřejmě jedna z možností (ale popravdě nevěřím, že se na odpolední grilovačku s nijakým programem pojede podívat někdo, kdo to nemá přímo u nosu).

Co třeba udělat víkendový sraz se sobotním celodenním programem, který by byl tak zajímavý, že by si třeba člen z Košic (on ví, o kom mluvím) nebo z Prahy či Brna řekl: \"To zní zajímavě, udělám si výlet.\"

Pokud byste chtěli poradit, klidně se mě ptejte přímo nebo třeba po U2U - myslím si, že nějaké zkušenosti s pořádáním srazů mám. Jinak na Slovensku máte ZILU, který se už několikrát pokusil - myslím si, že i on rád ruku k dílu připojí.

Jestliže by šlo o více než odpolední pokec u ohníčku, myslím si, že by se našlo i pár šílenců z Čech, kteří by se přijeli podívat.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Lubk0

To je samozřejmě jedna z možností (ale popravdě nevěřím, že se na odpolední grilovačku s nijakým programem pojede podívat někdo, kdo to nemá přímo u nosu).

Co třeba udělat víkendový sraz se sobotním celodenním programem, který by byl tak zajímavý, že by si třeba člen z Košic (on ví, o kom mluvím) nebo z Prahy či Brna řekl: \"To zní zajímavě, udělám si výlet.\"

Pokud byste chtěli poradit, klidně se mě ptejte přímo nebo třeba po U2U - myslím si, že nějaké zkušenosti s pořádáním srazů mám. Jinak na Slovensku máte ZILU, který se už několikrát pokusil - myslím si, že i on rád ruku k dílu připojí.

Jestliže by šlo o více než odpolední pokec u ohníčku, myslím si, že by se našlo i pár šílenců z Čech, kteří by se přijeli podívat.

Aby si ma pochopil :) To prvu vykendovu grilovacku, sem myslel ako nejaky zacatek. Na grilovacke se spozname, aspom ty ze zapadu, a mozna se utvori i nejaka parta. Kdyby sme si ako lidi vyhovovali, tj ze se tam vsetci budeme citit v pohode, myslim, ze by sme prave s tychto ludi, s grilovacky, dokazali utvorit nejaky kameny, alebo pevny zaklad pro dalsi sraz, ktory by uz mohl vist v duchu celeho vykendu.

Kdyz vy delate sraz v cechach, lidi vi ze tam najdou na sraze tebe, ze tam najdou petra, atd atd, proste kopu lidi, ktere znaji, a vi, ze s nima bude nejaka sranda.

Kdezto robit prvy zraz hned na vykend, kde se stretnou lidi, ktery sebou nikdy neboli, by mozna nekoho odradil. U toho ohnicku, a grilovacky, by uz mozna slo i rozebrat, co by sme chteli delat, na dalsim srazu, kde by mohl eventuelne byt, a co by bilo fajn. Inac myslim ze by potom nebyl velky problem, pokial by bol zaujem i s ceske strany, umistnit ten \"zraz\" kdesi vyc na severe, kde by byl lepsi pristup s cech.

A mozna este pred tym, nez by sme se do takoveho zrazu pustili, by sme jeli, aspon nektery z nas, na Vas letny srazek, na ktory by som tento rok velmi rad konecne prisiel, a mozna co to odkoukali. A potom verim v to, ze po takomto absolvovani, by se tu srazi mozna rovnou rozbehli.

Taky muze nastat situace, ze si lidi na 1 dnove grilovacke proste nesednou, a nebo se tam budou citit zle (kazdy sme predsa iny, kazdy ma rad neco ine), a zistime, ze delsi sraz by mozna zmysel nemal. Muj pripad by to asi nebyl, ale myslim si ze take prvotne otukanie sa na 1 dnovej grilovacke by bolo celkom fajn...

Odesláno

hlavne moja teorija je račej na ŠEBETOV neš nejaky zraz na slovensku a počuvat stale to iste ako minule 3 roky je to dialka :blicismajlik je to na druhom konci :blicismajlik skuste to nie je to jednoduche ako sa zda :super ked to chces mat poriadne alebo sa snazit aby si ty co dojdu stadial odniesly aspon opar na tlame ked nie zazitky

nam aj ked je nas malo stači aj Ochtina miesta na spanie je dost autodrom ties a na tich 8 aut staci bohate no nevarime vela gulaš iba 50l ale nam to stači

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...