Vertex Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Tak co závodníci? Soutěžíte taky ZDE o toho nej psa ve ve svý kategorii? Můj favorit je tento, takže pokud se vám taky líbí, děkuju za váš hlas a stím vaším kouskem přeju hodně štěstí [upravil dne 13/2/09 Vertex] Citovat
Petra XSI Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Vertexi, já bych i hlasovala, ale nejde mi to otevřít:myslim Zkusím toho vašeho bišonka (chápu dobře, že jste tam přihlásili vaše pejska)najít přes Blesk. Citovat
Petra XSI Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Vertexi, těch bišonků je tam docela dost a já zapoměla jak se ten Váš jmenuje. Napiš mi prosím jméno a nebo zkus znova poslat odkaz. Já Matěje nepřihlásím, aby měli ostatní pejsci šanci něco vyhrát:aut Citovat
Vertex Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 Díky, jmenu je se Cibulka. Odkaz opraven, už by to mělo jít v pohodě [upravil dne 13/2/09 Vertex] Citovat
pastorek Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Snáď ho v tej umývačke nekúpete. ...hlas dostal. Citovat
Vertex Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 Proč? Máš snad jednodušší řešení? Díky Citovat
Petra XSI Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Tak už se to podařilo:super..................teda, ale takhle ho zlobit, úplně mi ho je líto jak smutně kouká. Ještě že vím, že u Vás se špatně rozhodně nemá Citovat
crang.look Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Původně zaslal: Petra XSI Vertexi, já bych i hlasovala, ale nejde mi to otevřít:myslim Zkusím toho vašeho bišonka (chápu dobře, že jste tam přihlásili vaše pejska)najít přes Blesk. cus petule taky soutezim )) nas pejsek je jessy a je v kategorii nejelegantnejsi pes ))) ale nejak tam asi jeste neni zadanej hrozne dlouho jim to trva je to zlatej retriever Citovat
Burisek Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 teda vy mě mučíte....... v pondělí jsem našeho pejska pochoval........ Citovat
Vertex Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 To je smutný, určitě to byl člen rodiny. No tak neni nic jednoduššího, než nabrat inspiraci jakýho dalšího lumpa pořídit Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 tak jsme tam a jessy i cibulka maji hlas :-) my jsme zde :-) http://www.blesk.cz/nejpes?action=profil&id=9472 Citovat
Petra XSI Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: crang.look Původně zaslal: Petra XSI Vertexi, já bych i hlasovala, ale nejde mi to otevřít:myslim Zkusím toho vašeho bišonka (chápu dobře, že jste tam přihlásili vaše pejska)najít přes Blesk. cus petule taky soutezim )) nas pejsek je jessy a je v kategorii nejelegantnejsi pes ))) ale nejak tam asi jeste neni zadanej hrozne dlouho jim to trva je to zlatej retriever Tak to taky vošéfuju, když už jsem hlasovala pro všechny psy z P-C tak nemůžu vynechat vaší slečnu. PS: Scratch, hlasovala jsem i pro Arwen, to by mi totiž Matěj neodpustil, kdybych na ní zapoměla Citovat
Petra XSI Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: crang.look Původně zaslal: Petra XSI Vertexi, já bych i hlasovala, ale nejde mi to otevřít:myslim Zkusím toho vašeho bišonka (chápu dobře, že jste tam přihlásili vaše pejska)najít přes Blesk. cus petule taky soutezim )) nas pejsek je jessy a je v kategorii nejelegantnejsi pes ))) ale nejak tam asi jeste neni zadanej hrozne dlouho jim to trva je to zlatej retriever Honziku je to tahle? http://www.blesk.cz/nejpes?action=profil&id=11662 ať když tak můžou hlasovat i ostatní peugeoťaci;) Citovat
Blizzard Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: Burisek teda vy mě mučíte....... v pondělí jsem našeho pejska pochoval........ Hm, je to smutný. Včera jsem byl s tou načí čubinou -kokršpaněl 13.5 roku- do konce (byla na injekci, protože už moc trpěla). Hloubit jámu budu dneska Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.