Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak co závodníci? Soutěžíte taky ZDE o toho nej psa ve ve svý kategorii?

Můj favorit je tento, takže pokud se vám taky líbí, děkuju za váš hlas a stím vaším kouskem přeju hodně štěstí

[upravil dne 13/2/09 Vertex]

Odesláno

Vertexi, těch bišonků je tam docela dost a já zapoměla jak se ten Váš jmenuje. Napiš mi prosím jméno a nebo zkus znova poslat odkaz.

Já Matěje nepřihlásím, aby měli ostatní pejsci šanci něco vyhrát:aut

Odesláno

Tak už se to podařilo:super..................teda, ale takhle ho zlobit, úplně mi ho je líto jak smutně kouká. Ještě že vím, že u Vás se špatně rozhodně nemá;)

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

Vertexi, já bych i hlasovala, ale nejde mi to otevřít:myslim

Zkusím toho vašeho bišonka (chápu dobře, že jste tam přihlásili vaše pejska)najít přes Blesk.

cus petule taky soutezim :))) nas pejsek je jessy a je v kategorii nejelegantnejsi pes :)))) ale nejak tam asi jeste neni zadanej hrozne dlouho jim to trva je to zlatej retriever

Odesláno
Původně zaslal: crang.look

Zkusím toho vašeho bišonka (chápu dobře, že jste tam přihlásili vaše pejska)najít přes Blesk.

cus petule taky soutezim :))) nas pejsek je jessy a je v kategorii nejelegantnejsi pes :)))) ale nejak tam asi jeste neni zadanej hrozne dlouho jim to trva je to zlatej retriever

Tak to taky vošéfuju, když už jsem hlasovala pro všechny psy z P-C tak nemůžu vynechat vaší slečnu.

PS: Scratch, hlasovala jsem i pro Arwen, to by mi totiž Matěj neodpustil, kdybych na ní zapoměla :aut

Odesláno
Původně zaslal: crang.look

Honziku je to tahle?

http://www.blesk.cz/nejpes?action=profil&id=11662

ať když tak můžou hlasovat i ostatní peugeoťaci;)

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

teda vy mě mučíte....... v pondělí jsem našeho pejska pochoval........

Hm, je to smutný. Včera jsem byl s tou načí čubinou -kokršpaněl 13.5 roku- do konce (byla na injekci, protože už moc trpěla). Hloubit jámu budu dneska :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...