Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau peugeotaci,mam dotaz mam peugeot 307 Sw 2.0 HDI 79KW r.v 2003,chci se zeptat mate todle auto nekdo nachipovany?jaky jsou vyhody ?nevyhody?doporucujete nebo ne?o kolik to posili?jak klesne spoteba?predem dik vsem radcum:super

Odesláno

mišan: jel jsem s tímhle autem s chipem. Jelo o něco líp než to moje, ale nebylo to zase nic extrémně jiného. Dlouhodobou spotřebu to auto mělo 5,6 l/100 km.

Odesláno

lepší otázka je u koho čipovat než jestli vůbec čipovat. Ideálně jít na brzdu, načipovat a znova brzda. Nejlépe pak, pokud mají brzdu přímo tam, kde si to čipovat necháš.

Odesláno

ja to mam chipnuty primo od Peugeotu, resp. je tam powerbox..nicmene uz jsem to s tim koupil od predchoziho majitele, takze nemuzu srovnavat s a bez a na brzde jsem taky nebyl..kazdopadne auto bude mit za chvili 90 tis. a jezdi to s tim bez problemu

Odesláno

zalezi na co chip chces ....

pokud na vykon a spotrebu ano ale pokud mas fap bude trpet a tim i tva penezenka

pokud na spotrebu klesne vzdy ale zalezi na softu jednotky

a pak jde o motor 2.0 hdi vydrzi vse :-)

pokud jde o 1.4 a 1.6 hdi nedelal bych to ...

Odesláno
Původně zaslal: actionMed

lepší otázka je u koho čipovat než jestli vůbec čipovat. Ideálně jít na brzdu, načipovat a znova brzda. Nejlépe pak, pokud mají brzdu přímo tam, kde si to čipovat necháš.

promin jsem ohledne aut celkem novacek,co znamena jit na brzdu?to jsem jeste nikdy neslysel.dik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...