oni Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 to petasiki: to teda koukam,nahodou pekny:potlesk:potlesk Citovat
aka Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 tak mam zase ukol vymyslet si basnicku jak bozena babicku, rozhlizim se vukol tu na kamen pohlednu lezi tise v prachu ja propadam strachu mohl by byt daviduv ale je to zula asi ze me basnik nebude, jdu radsi delat veceri Citovat
urdemala Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 ve škole jsem dostal úkol už v tom zase plavu prej básničku o kameni na to nemám hlavu ptám se otce, strýce matce mozek vaří dutý jsou jak makovice známky moje zmaří a hle - že by obrat k lepšímu? vidím otce s jiskrou v oku ťukajíce klávesy v modré záři monitoru směje se jak na lesy jeho přítel urdemala vyslyšel mé trápení kámen jemu cizí není a tak poslal básnění Citovat
pastorek Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Ty brďo !! Toľko básnikov na fóre o autách .... čumím. Mňa napadla iba časť vinárskeho desatora. ... po deviatom si jak kameň po desiatom ti je amen. Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: urdemala ve škole jsem dostal úkol už v tom zase plavu prej básničku o kameni na to nemám hlavu ptám se otce, strýce matce mozek vaří dutý jsou jak makovice známky moje zmaří a hle - že by obrat k lepšímu? vidím otce s jiskrou v oku ťukajíce klávesy v modré záři monitoru směje se jak na lesy jeho přítel urdemala vyslyšel mé trápení kámen jemu cizí není a tak poslal básnění :potlesk:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.