wooody Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 tak dneska bratr dostal za ukol vymyslet nejakou basnicku O Kameni........ a me nic inteligentniho nenapada..... tak bych prosil o pomoc..... nenapadne vas neco?? Citovat
wooody Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 jeste sem zapomel minimalne 6 versu Citovat
Petasiki Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 O Kameni? To jako klasickej kámen? Balvan? Šutr? Nebo je to město, hora či něco jinýho? Mate mě tam to velký K Citovat
Mishanthrope Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 No fuj! Úlohy na fóru??? :blicismajlik:blicismajlik No ale že jsi to ty, tak mě napadá: \"Na kameni kámen, už je se mnou ámen...\" Citovat
wooody Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 Normální klasickej šutr..... Něco podobnýho mě taky napadlo.... A pak sem si ještě vzpomel na film rrrrr kámen zde..... Kámen zde.... Citovat
Petasiki Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Napadla mě jen taková krátká a trochu morbidní... Citovat
agresssor Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: Petasiki Napadla mě jen taková krátká a trochu morbidní... No tak se nam pochlub Citovat
vendelinek Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: Petasiki Napadla mě jen taková krátká a trochu morbidní... Že by něco takovýho? Ho...no,pr....el ,kamení,to je naše znamení :D:D........ Citovat
agresssor Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: Petasiki Napadla mě jen taková krátká a trochu morbidní... Že by něco takovýho? Ho...no,pr....el ,kamení,to je naše znamení :D:D........ to neni moc morbidni :D:D:D Citovat
Petasiki Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Přemýšlím si, když jsu tichem, že se stanu kameníkem. Vytesám si jen tak z fochu, velkou, krásnou, bílou sochu. Najdu pro ni hezké místo, \"tady budeš, milá bysto\". Teď stojí na mém rameni velká hora kamení. Nespočetně mnoho dní, je to kámen náhrobní... Citovat
wooody Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: Petasiki Napadla mě jen taková krátká a trochu morbidní... Že by něco takovýho? Ho...no,pr....el ,kamení,to je naše znamení :D:D........ ta mě taky napadla.... Ale říkala morbidní ne vulgární Citovat
agresssor Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: Petasiki Přemýšlím si, když jsu tichem, že se stanu kameníkem. Vytesám si jen tak z fochu, velkou, krásnou, bílou sochu. Najdu pro ni hezké místo, \"tady budeš, milá bysto\". Teď stojí na mém rameni velká hora kamení. Nespočetně mnoho dní, je to kámen náhrobní... Nahodou pekne ani moc morbidni neni :papa:papa:super:super:super Citovat
Petasiki Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 až na ten konec, kterej mě napadl jako první Citovat
AnotherOne Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Chcelo by to aspoň obkročný rým, takto to znie tak školácky. Ale inak to má ideu. Citovat
Petasiki Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: AnotherOne Chcelo by to aspoň obkročný rým, takto to znie tak školácky. Ale inak to má ideu. Chtěla jsem jen pomoct. A chtěla jsem to udělat rychle. Já mám taky svoje úkoly a předpokládám, že to potřebuje už na zítra, takže vzhledem k pokročilé době... No, prostě byl to jen počáteční nápad. Tak zkus vymyslet něco lepšího, než řekneš, že je to školácký? Ale to je tak schválně - přece chodím ještě do školy! Pořád a stále [upravil dne 12/2/09 Petasiki] Citovat
AnotherOne Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 njn, ktitizovať na to ma ujde. Kedy si som na základke vyhral básnickú súťaž, ale to už dávno a medzitým mi básnické črevo zakrpatelo:aut Citovat
wooody Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: Petasiki Původně zaslal: AnotherOne Chcelo by to aspoň obkročný rým, takto to znie tak školácky. Ale inak to má ideu. Chtěla jsem jen pomoct. A chtěla jsem to udělat rychle. Já mám taky svoje úkoly a předpokládám, že to potřebuje už na zítra, takže vzhledem k pokročilé době... No, prostě byl to jen počáteční nápad. Tak zkus vymyslet něco lepšího, než řekneš, že je to školácký? Ale to je tak schválně - přece chodím ještě do školy! Pořád a stále [upravil dne 12/2/09 Petasiki] já myslim že je to ideální.... Bratr je v 7 třídě takže pohoda jinak já taky studuju ale malinko jinej obor než čeština takže moc to nezvládam.... Takže kuju moc..... Zachránila si nás.... Citovat
Petasiki Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Nejspíš jsem přemejšlela tak, že jsem si říkala, jestli se vůbec někomu bude chtít něco vymýšlet? Já měla chvilku volno, tak přece ten \"chudák\" nezůstane bez odpovědi? Tak aspoň snaha byla Jinak není zač, jak vidíš, tak se svým zaměřením na zahraniční obchod, jsem z toho taky neudělala žádný velkolepý dílo [upravil dne 12/2/09 Petasiki] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.