Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, předně se omlouvám že píšu sem měl jsem na výběr mezi 306 fórem a koupím no ale vzhledem že jde spíš o info tak teda tady :D

Rád bych v nejbližší době pořídil P306 s 309 se loučím nechce se mi už do ní zbytečně cpát prachy když už má 215tkm a pořád tomu něco chybí :(

Takže pár otázek, budu s tím denně jezdit do práce cca 30km- z toho docela kus přes město - nejsem si jistej motorizací rodiče mají 1.4 a když to jede ve víc lidech tak se mi to zdá kapku líný takže asi 1.6 (65kw mylsím)?! naftu nechci. Dál bych rád věděl na co 306 nejvíc trpí a na co si dát bacha u 309 to byla zadní náprava a pos*aný čidla - má 306 taky něco takovýho?

Je nějaký markantnější rozdíl mezi sedanem a hatchbackem - váha díly dostupnost apod? V inzerátech sedanů moc nebylo. Hledal jsem na pár webech suato otomoto a občas se mi zdály ceny kapku ujetý a spíš inzeráty bazarů +$$$$.

Vím že tu byla asi spousta otázek už zodpovězena no nemám bohužel čas to v práci hledat tak předem sry.:aut

Odesláno

motor: 1.4 zere to co 1.6 a jede hur, takze volba jasna..

zavady: hlavni vec na kterou trpi 306ka je stejne jak u 309ky zadni naprava, jinak se ti opravdu vyplati to tu trosku prolist, je toho tu popsano dost..

Odesláno

ahoj,ja mám 306 hatchback 1.4, spotřeba +-7 l, vozím 1 až 3 chlapy do práce 20 km denně,tam i zpět a jsem uplně spokojený,mám upravené sání vzduchu a vyfuky,je to trochu živější a jede v poho na štverku při 1800 ot/min

Odesláno

zdarec.

Ja mám 1.6 a spotrebu mám asi 7,1 l. Vozievame sa v ňom 4 do práce z TT do BA a môžem ti povedať, že som spokojný.Keď potrebujem aby to ťahalo tak to aj ťahá a bez akýchkoľvek úprav,:super takže žiadna lemra lenivá.

A k tým poruchám naozaj treba len hľadať, je tu toho na kvantá.:papa

Odesláno

Tak jsem si nemoci a info našel po troše hledání :)

http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6950764

http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6924618

Nejsou ty km podezřelý? Nevim jak si momentálně stojí 306ky cenově takže kdo poradí? Spíš bych radši auto přímo od majitele než z bazáče ale nikdo nějak neprodává :(

90t km na 9-10 let starý auto já najezdím 15tkm ročně a to jezdim vpodstatě jen do práce.

Ted jsem si u toho světle modrýho všimnul km na poslední fotce tak asi nic :D

[upravil dne 13.2.2009 Jenda 309]

Odesláno
Původně zaslal: Driver

A za kolik tak chceš auto koupit? A kdy? Já budu v dohledný době prodávat svojí 306, zatím s tím nějak nespěchám, ale do jara to chci prodat.

No zatim to taky neni uplně jistý ale asi tak 60-80k +něco na opravy čekam co mi řekne servisák na 309. Zatim spíš zkoumam co a jak koukam že zrovna máš 98+ a 1.6 :)

[upravil dne 13.2.2009 Jenda 309]

Odesláno
Původně zaslal: gedu

zdarec.

Ja mám 1.6 a spotrebu mám asi 7,1 l. Vozievame sa v ňom 4 do práce z TT do BA a môžem ti povedať, že som spokojný.Keď potrebujem aby to ťahalo tak to aj ťahá a bez akýchkoľvek úprav,:super takže žiadna lemra lenivá.

A k tým poruchám naozaj treba len hľadať, je tu toho na kvantá.:papa

:D a kedy jazdis ? Ved ho tam mas skoro kazde rano :) Pozorne ho sledujem :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...