Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Holda

teče me servokapalina zkrz čidlo

u nás ho seženou za 1000kč nevíte jestli se někde nedá sehnat laciněji

dík za infa

Koukni na Autokelly nebo Elit a porovnej ceny. Jinak bych zkusil sehnat třeba starší. I když u tohoto možná kup nový....

Odesláno
Původně zaslal: bubakkaja

1.8 16v rok 2000

A chcu se zeptat vnitrni plasty a tak jeste mas nejake bych potreboval. mas 3dv nebo 5 dver ja mam 3 dver. A palubovku mas taky???

Diky za odpoved

Odesláno

tak se chci zeptat na plast jestli mas jeste co je v kufru mezi svetly, kde se zavira kufr tak ten plast a na bocni zadni sloupky jestli mas ty plasty na obe strany a popripade kolik by jsi za to chtel???

Odesláno

a jeste bych se chtel zeptat jestli mas jeste koncovy tlumic mel bych o nej zajem je jedno v jakem je stavu jde mi jen o uchyty a tu trubku chcu totiz davat jiny vyfuk a chcu ponechat origo kdyby to melo blby vzuk

Odesláno

Je to novy model takze stribrne a jeste je mam.Cena na Slovensko je posta +100 pokud bude platba na ucet predem jinak nevim.Uz jsem tu nekomu na Sk posilal ale poslal mi penize predem.Takze nahod cenu.

Odesláno

ja nemám ani predstavu kolko by to mohlo stat? ale nemusel by si mi to posielat na SR stacilo na postu pri hraniciach. mam to vyhodnejsie si tam zabehnut, ale to by sme sa už dohodli. ak mozes daj foto. ja by som potreboval asi aj ten konektor so zapalovačom.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...