Marlin Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 2 honza chapu, ze problem je cas, ono to zas tak moc nespecha, ja chci delat opticky tuning az nakonec(nebo spis v zime), ted me ceka v lete podvozek a par dalsich veci ale presne vim, co chi na tom aute mit a vychazelo by se ze seriovych narazniku co mam jen tak ted zjistuj, kdo by byl ochotnej to udelat.... Citovat
Honza Odesláno 20. květen 2004 Autor Odesláno 20. květen 2004 jo pokud tě netlačí čas, takse určitě dohodnem. Citovat
Luger Odesláno 20. květen 2004 Odesláno 20. květen 2004 Honzo, myslím, že si tu vyděláš... Nevím,co bych dal za pár dní Tvého času Citovat
Honza Odesláno 20. květen 2004 Autor Odesláno 20. květen 2004 No ale ja to nedělám pro prachy. Spíš pro zabavu a abych měl co dělat. Nedokážu nic nedělat. Sice uplně zadarmo taky nedělám, ale fakt spíš pro zabavu. Ja beru každou upravu na autě jako možnost se nějak realizovat a projevit Citovat
Luger Odesláno 20. květen 2004 Odesláno 20. květen 2004 Jseš můj člověk, až se budeš nudit, tak dej vědět... Co bych pro Tebe neudělal, žejo ) Ale ještě radši bych o tom někde pokecal a naučil se od Tebe něco... Šikovnej jsem dost, jen do makovice namlátit nějaký vědomosti o procesech, jak se co dělá a tak... co ty na to? Nějaký víkend... ? Liberec pro mě není až taková dálka, jednou za čas... [Editován dne 20/5/04 Luger] Citovat
Honza Odesláno 20. květen 2004 Autor Odesláno 20. květen 2004 Neni problem. Ja se ničemu nebranim. Mužem někdy dat pokec na nějakym srazu. Odkud jsi? Jinak na 205ku se chystam taky. Přitelkyně má 205gti. Citovat
Luger Odesláno 20. květen 2004 Odesláno 20. květen 2004 No ideální stav. Já jsem Kladno... Do Plzně jedu. Budeš tam? Citovat
Honza Odesláno 20. květen 2004 Autor Odesláno 20. květen 2004 Nejspíš nebudu. Nebude ještě hotový auto. A Gtičkem se mi nechce. Citovat
destiny Odesláno 20. květen 2004 Odesláno 20. květen 2004 Obdivuju rucne zdatne jedince! Klobouk dolu! Aby te chvaly ale nebylo tolik, tak musim za sebe rict, ze mam celkem alergii na tento druh zadnich kridel ala Fast and Furious! Prijde mi to jako desna vopicarna na jakemkoli aute! Myslim, ze Tvemu autu by daleko vic sluselo nejake pekne laminatove kridelko, ktere bude kopirovat tvaru auta a ne tahle dratena picovina! Myslim, ze pokud jsi takhle sikovny na praci s laminem, jak je videt na fotkach, nebyl by to pro Tebe zadny problem, ze? Je to ale jen muj nazor a nemusis se mnou souhlasit. Prece jen se kazdemu libi neco jineho. Kazdopadne jeste jednou musim pochvalit tveho lva! Citovat
KUBIK 306 Odesláno 20. květen 2004 Odesláno 20. květen 2004 Mě se to hliníkové křídlo líbí. Nějaké laminatové by tam bylo takové dívně, ale je to však asi na vkusu každého Citovat
Honza Odesláno 20. květen 2004 Autor Odesláno 20. květen 2004 Souhlasím s vama oběma. Někomu se líbí, někomu ne. Dřív sem měl křídlo z Octavie WRC (upravené, rozšířené a dodělaná prostřední noha), ale pak přišla éra FF a ja jsem do tohohle stylu šíleně ujetej. Takže laminát šel dolů (křídlo se ještě válí někde na půdě) a na sehnal sem si tohle. Pak přišla jedna taková malá sázka že 405ka nejde udělat do stylu FF a už to lítalo. Takže věřim že ne každemu se tohle křídlo líbí, ale ja si stavim auto pro sebe. Ikdyž, vzhledem k tomu že už ho začíná mít kde kdo, tak možná vykoumám něco jinýho. Citovat
Marlin Odesláno 20. květen 2004 Odesláno 20. květen 2004 On uz mi v dnesni dobe prijde styl FF lehce trapnej, praveze to ma uz kazdy druhy auto a clovek se nejak neodlisuje.... Jabudu delat jen maly upravy, jediny velky co bych chtel, tak dozadu kridlo ala 206WRC Citovat
destiny Odesláno 21. květen 2004 Odesláno 21. květen 2004 Kdyz uz jsme u te kritiky, tak vie co mi prijde jeste divny? Proc se rozmohlo pri uprave masky auta odstranit znak??? Vzdyt znak lvicka na masce je prece peknej, ne? Neni to jen otazka Peugeotu, dela to skoro kazdy a pri tom prece znak auta je urcita identita. Ja treba jsem celkem pysnej na to ze mam Peginu, tak proc sundavat znak? Chapu to treba u Opela. Krouzek s bleskem neni zrovna moc napaditej, ale ten lvicek u Peugeotu je super. Libi se mi treba desne moc tuning od Carzone: ...ale desne mi vadi, ze sundali ten velkej znak lva, co ma klasicka 307! Co si o tom myslite??? Ted koukam, ze Honza ten znak sundal taky, tak se prosim Honzo omlouvam, ze Ti opet hanim Tvou praci. Neni to vazne nic osobniho Ale abych Te jen nekritizoval, tak ten zadek auta je fakt bomba! Libi se mi, jak spodek kopiruje zkosenim zadni svetla a vejfucky ztazeny pod SPZ taky super!!! Musis nekdy dorazit na sraz! Chtel bych to videt hotove a na zivo! Mej se pekne. Citovat
Honza Odesláno 21. květen 2004 Autor Odesláno 21. květen 2004 Všechno v pohodě. Ja se kritiky nebojim. Plně respektuju že se každemu líbí něco jineho a každej má svůj názor. Naopak sem rad za upřímnost. Jak si mluvil o tom zadku, tak ten mi tak taky slušně zabrat. Ale řekl bych že výsledek neni tak zlej. Jen kvuli těm vejfukům musim vozit rezervu v kufru. Co se týče předního znaku, tak já na to mám asi trochu jinej názor. Zastávám se toho, žr tuning je hlavně touha odlišit se od ostatních a částečně vyjádřit nesouhlas se setejnotvárností dnes vyrávěných vozů. Takže když někdo upravuje auto, tak už to většinou s tou značkou nemá moc společného, tak proč znak ? Jinak až 405ku uvidíš v reálu, možná trochu změníš názor. Většinou platí že na fotkách vypadá všechno lépe. Lak se mi moc nepovedl. Bude se opravovat Citovat
Honza Odesláno 21. květen 2004 Autor Odesláno 21. květen 2004 to Destiny: Ja bych chtěl aby mi auto taky tak pěkně blikalo jako tobě Na to mé schopnosti nestačí Citovat
Luger Odesláno 21. květen 2004 Odesláno 21. květen 2004 2 Honza: To víš... destiny je starej grafik... myslím, že stačí stáhnout nějaký GIF animátor a uploadnout sem logo v GIFu. Je tak, Destiny? Citovat
Luger Odesláno 21. květen 2004 Odesláno 21. květen 2004 Kdo je starší než já, je prostě dědek ...takže tady asi všichni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.