lacek206 Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Zdar. Mám 206 r.v. 2003 s automatickou klimatizáciou. Problém je v tom že v zimnom období po naštartovaní za studena nezapne klíma. Za tepla už zapne, v čom je problém? A ešťe niečo, za chodu auta klíma hocikedy vypne a zapne a vypne a zapne. Kde je problém? Prosím o pomoc,rady. Vďaka. Citovat
buga Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 no ze preco nezapne to neviem... ale to druhe je jednoducho to, ze ked mas nastavene na AUTO, tak znamenaa ze klima, uz aj v nazve maa ze automaticka cize automaticky upravuje vzduch vo vozidle poda teplotneho cidla, co je pod palubnou doskou vedla airbagu niekde cize podla toho aka je vlhkost hociico teplota a tak , zapina vypina nastavuje..prisbosobuje to.... aspon ja to tak viem... inak tema do modelov - a peugeot 206, inokedy kukkk Citovat
PnR Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 podla coho vies ze klima nezapne? ked je vonku teplota pod asi 3 stupne sa nezopne kompresor. vraj ochrana ked koli kompresoru. Citovat
OK406 Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 A co píší v manuálu? Jinak manuál na 406 píší a doporučují. Citovat
lacek206 Odesláno 10. únor 2009 Autor Odesláno 10. únor 2009 buga: No ale mne to robí bez zapnutej automatiky. Manuálne nastavenie. Citovat
buga Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Původně zaslal: lacek206 buga: No ale mne to robí bez zapnutej automatiky. Manuálne nastavenie. hmm...noo tak asi to budes mat pokazenee potom.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.