Shemik Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Bobeno: Na tuklimu zaloz nove tema, tady se resi oduky, dik Mildiku: ok, je Tvuj Na sraz nejspis ojedu, ale koukam, ze jsi z P4, ja jsem z P6 a po 4 se take casto potloukam, tak se muzeme potkat i tady v Praze. Muzeme si udelat maly sraz 2 pazoutku Co Ty na to ? Sorry 3, nesmime vynechat Plazika Citovat
Mildík Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Nazdar Shemo, tvoji zprávu jsem dostal, snažil jsem se odepsat, ale nějak se nezadařilo, asi jsem trubka, ale nějak to nešlo odeslat. Teď jsem mimo Prahu, ale přes tejden jsem tam a dokonce na 6.Kladenská. Já ti třeba v neděli cinknu a domluvíme. Čauky Citovat
plaz Odesláno 26. červen 2009 Autor Odesláno 26. červen 2009 kokam sraz na 4ce jo a ja jsem vosk si budu pamatovat jeste ze shemik se zastal mrchy Citovat
Mildík Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Plaziku, ten srazik je na 6 ce 4 je trvalý, tam moc nejsem. Jinak proti sešlosti nejsem, můžem to probrat na srazu. Citovat
Shemik Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Mildiku, ok, v nedeli cinkni a urcite se muzem domluvit PS: Jsem z Dejvic, takze to mam za bukem [upravil dne 26/6/09 Shemik] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.