biema Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Auto mam asi tyzden. Nefunguje palubny počitač. Povodny majitel mi objasnil povod problemu. Zabudol na noc vypnut svetla a vybil autobateriu. Po jej nabiti a založeni nenabehol palubny PC. Nereaguje na ovladacie prvky. Display zobrazuje len teplotu, čas, udaje z radia no nie spotrebu, dojazd a.i.... Nemate niekto skusenost s tymto problemom? Ak ano poradte mi. Dakujem. [upravil dne 9/2/09 biema] [upravil dne 10/2/09 biema] Citovat
janou Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Nie som si istý , no mám za to že volba pc sa dá nastaviť na rádii stlacenim tlacitka mode. Ak nie potom uz asi len diagnostika a povoliť .Daj vedieť . [upravil dne 9.2.2009 janou] Citovat
jjjirkaaa Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Baterii jsem měl odpojenou kvůli demontáži vstřiků cca 14 dní a po zapojení vše O.K. Myslím že to bude spíše páčka k ovládání PC,konkrétně tento problém:http://www.peugeot-club.com/topic/34044-obrazok-k-packe-palub-pc-oprava/ :myslim:myslim Citovat
biema Odesláno 10. únor 2009 Autor Odesláno 10. únor 2009 Ta pačka pod volantom to asi nebude preto že palubny počitač nereaguje ani na tlačitko vedla dispeja palubneho počitača. 11.2. to idem dat na počitač tak vam dam vediet ako to dopadlo. Citovat
jjjirkaaa Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Myslím že ta tlačítka vedle displeje jsou pouze pro nastavení MENU,tzn, hodiny,km/míle.datum,jazyk atd, Jestli se pletu tak mě opravte:mrk Citovat
biema Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 Tak bol som dnes na tej diagnostike. Ako som slubil, davam vam vediet v com je problem. Mladik to napojil na notebook. Preluskal celu elektroniku a palubny počitač bol zobrazeny ako \"ENABLE\" čiže povoleny. Jedine čo mi povedal bolo že problem je v pačke. A vlastne povedal mi este to, ze diagnostika bude za 20 € (fajn kšeft) a že nova pačka ma bude stať 17.000 sk \"560€\". . Tak myslim že sa idem bližšie pozriet na ten vaš návod opravy pačky. Citovat
biema Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 A uz je hotovo. Spravil som to presne podla toho navodu. Problem bol presne v tom ulomenom kontakte. Citovat
biema Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 A uz je hotovo. Spravil som to presne podla toho navodu. Problem bol presne v tom ulomenom kontakte. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.