whizz80 Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Chcel by som sa spytat, cim to moze byt, ze mi klepka v motore. Mám 1,9 TD a ked pridam plyn tak mi niečo klepe v motore, na volnobehu mi to neklepe. Predtým mi to nerobilo, ale po vymene rozvodov a po dlhšej trase asi cca 800km mi to začalo klepat. Citovat
marko306 Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 pozri sa ci mas vsetko podotahovane a zacvaknute. Mohlo sa ti stat ze ti daco zle dotiahli alebo zacvakli a teraz sa to prejavilo. Hladaj podla zvuku Citovat
Qcko Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Mne pri vyssich otackach napr. klepal kryt zvodov, jedna podlozka a problem vyrieseny:cool:... Citovat
whizz80 Odesláno 9. únor 2009 Autor Odesláno 9. únor 2009 no skúsim to riadne popozerat kde mi to klepoce Citovat
whizz80 Odesláno 10. únor 2009 Autor Odesláno 10. únor 2009 tak som zistil, ze mi to klepoce na lavej strane motora ked otvorim kapotu. Klepoce to v tej časti ako je palivove čerpadlo. Kryt rozvodu to nie je, ten je dobre utiahnuty. Ako keby mi v tej časti rapkal kovovy rapkač. Na pravej strane motora to tak neklepe. Môžu to byt ventily? Citovat
whizz80 Odesláno 16. únor 2009 Autor Odesláno 16. únor 2009 Takže mi neviete poradit? Nemali ste nikdy taký problém? Ono to znie v kabíne ked pridám plyn ako ked nie je utiahnutá šrobka a drkoce o kov...ale robí to vždy len ked pridám plyn. Citovat
pastorek Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Pozeral si silentbloky? Ak to robí len po pridaní tak pozri či sa niečo neoprie o karosériu keď sa motor nahne. Robí to len za jazdy alebo i keď pridáš na mieste? Prípadne, ak máš možnosť, vlož fotku s označením odkiaľ ten zvuk ide. [upravil dne 16/2/09 pastorek] Citovat
whizz80 Odesláno 16. únor 2009 Autor Odesláno 16. únor 2009 no robí to len za jazdy, ked som na mieste tak to neklepe alebo ak to aj klepe tak to počut minimalne. Fotky by som poslal ale až ked budem doma...teraz som v práci Citovat
marko306 Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 skus pozriet ci nemas odidenu alebo len povolenu remenicu co ide od klukovky. Zbadas to tak ze pri nastartovanom motore remenica kmita ako keby bola kriva ja som mal nieco podobne a uz je to odstranene. [upravil dne 16/2/09 marko306] Citovat
whizz80 Odesláno 16. únor 2009 Autor Odesláno 16. únor 2009 Remenica si myslím že je ok, lebo nekmitá a beží suvisle. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.