Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chcel by som sa spytat, cim to moze byt, ze mi klepka v motore. Mám 1,9 TD a ked pridam plyn tak mi niečo klepe v motore, na volnobehu mi to neklepe. Predtým mi to nerobilo, ale po vymene rozvodov a po dlhšej trase asi cca 800km mi to začalo klepat.

Odesláno

tak som zistil, ze mi to klepoce na lavej strane motora ked otvorim kapotu. Klepoce to v tej časti ako je palivove čerpadlo. Kryt rozvodu to nie je, ten je dobre utiahnuty. Ako keby mi v tej časti rapkal kovovy rapkač. Na pravej strane motora to tak neklepe. Môžu to byt ventily?

Odesláno

Takže mi neviete poradit? Nemali ste nikdy taký problém? Ono to znie v kabíne ked pridám plyn ako ked nie je utiahnutá šrobka a drkoce o kov...ale robí to vždy len ked pridám plyn.

Odesláno

Pozeral si silentbloky? Ak to robí len po pridaní tak pozri či sa niečo neoprie o karosériu keď sa motor nahne. Robí to len za jazdy alebo i keď pridáš na mieste?

Prípadne, ak máš možnosť, vlož fotku s označením odkiaľ ten zvuk ide.

[upravil dne 16/2/09 pastorek]

Odesláno

skus pozriet ci nemas odidenu alebo len povolenu remenicu co ide od klukovky. Zbadas to tak ze pri nastartovanom motore remenica kmita ako keby bola kriva ja som mal nieco podobne a uz je to odstranene.

[upravil dne 16/2/09 marko306]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...