Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, piská mi pravý ventilátor v palubce a dela to jen pri natočení kol do leva. neměl někdo podobnej problem? kdyz vetrani vypnu tak je ticho :), jinak mam 306ku 2.0 HDI

Odesláno

tak tento isty problem mam aj ja. Je tam len jeden ventilator na avej strane. Mal som ho uz 2x dole, rozobral so na nom vsetko co islo, premazal som prestriekal precistil. A nic. A neni tam ani lanko ani nic o co by to drhlo. Ma to dost stve

Odesláno

To vam drie ventilator o to vonkajsie puzdro v ktorom je ulozeny. Mne to robi ties ked sa auto troska nakloni alebo prejdem cez nejaku nerovnost. Jedine co mozno pomoze tak premazat a riadne podotadovat aby to tam nelockalo. :myslim

Odesláno

ja neviem tiez ma to napadlo ze by to mohlo byt to puzdro, som to pozeral ale mne to piska aj ked idem 5km/h a tam by nemala byt taka velka odstdrediva sila. Pozriem ci mi to roby aj ked stojim. Ale ked sa zohreje tak to tolko nerobi tam. Volajaco sa tam roztiahne od tepla a uz to tolko nechyta. Bude lepsie pocasie zhodim to zas a kuknem.

Odesláno

Piska to aj mne, v lavej zakrute, inak ked zapnem vetrak naplno, tak to nepiska:D...ale tiez to chcem rozobrat, ale neviem kadial sa k tomu lezie:myslim

Odesláno

Qcko, na spolujazdcovej strane zo spodu pristrojovky je taky ako tapacir ten das normalne len dole je tam ako keby na cvokoch. Potom uz len uvidis konektor a ventilator drzi tusim na 4 alebo 5 hviezdicovich sroboch. To povolis a smerom dole ho vytiahnes. Tam nemas sa nacom oklamat. Secko ide pekne dole. ALE DE TO SKREEEE:bacha

[upravil dne 9/2/09 marko306]

Odesláno

Aha, fajn, tak to znie uplne jenoducho, tak sa na to cez vikend pozirem (aspon sa nebudem nudit:cool:)...no a inak mne ten zvuk moc nepripada ak keby vrtula skrela o nieco zvonka, skor mi to pride ze pri naklone piska oska, vsak uvidim, ale aspon to riadne premazem:super

Odesláno

Cautee! No tak ja som mal taky problem no potom som to vsetko rozobral vycistil tech. benzinom a znova namazal zlozil a je pokoj. (mimochodom mal som dole aj tie dve loziska a potom som to ledva zlozil):D

Odesláno
Původně zaslal: 306xn

Cautee! No tak ja som mal taky problem no potom som to vsetko rozobral vycistil tech. benzinom a znova namazal zlozil a je pokoj. (mimochodom mal som dole aj tie dve loziska a potom som to ledva zlozil):D

boli nejak zaprasene tie loziska?
Odesláno

pri zatoceni to piska preto ze klesnu otacky (servo je zataz). Proste to v nizssich otackach piska. Cim si to mazal ked hovoris ze si to uz mazal a nepomohlo? a loziska na oboch stranach? WD-cko nepomaha podotykam to za chvilu vyschne neni to mazivo ako si niekto mylne mysli len rozpusta a potom treba este namazat olejom alebo jemnym tukom

[upravil dne 13/2/09 pug]

Odesláno
Původně zaslal: pug

pri zatoceni to piska preto ze klesnu otacky (servo je zataz). Proste to v nizssich otackach piska. Cim si to mazal ked hovoris ze si to uz mazal a nepomohlo? a loziska na oboch stranach? WD-cko nepomaha podotykam to za chvilu vyschne neni to mazivo ako si niekto mylne mysli len rozpusta a potom treba este namazat olejom alebo jemnym tukom

[upravil dne 13/2/09 pug]

ja viem ze wedecko neni na mazanie ale na tu chvilu by to malo pomoct len zistit co a jako. Piska to len pri zatoceni do lava pri akej kolvek rychlosti ventilatoru len ked je na minimum tak nepiska a nepiska mi ked mam vnutorny okruh. A o klapku co uzatvara okruh to nesucha.
Odesláno
Původně zaslal: 306xn

Ani nie tak zaprasene ako sa tocilo cele to lozisko v tom puzdre

a mal si tak ze ked si zatocil dolava tak ti to piskalo? Hned cez vikend sa do toho pustim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...