Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,chtěl bych se zeptat(nejlépe někoho kdo ty kola má) jestli je problém použít na 406 coupe kola Tomason TN1 8x17 ET15 Hlavně kuli blatníkům a těm bzdičům Brembo...Na stránkách prodejců píše že u některých kol jsou nutné úpravy kuli brzdičů a blaťasům,ale nepíšou už konkrétně u kterých..tak by mě zajímalo jak je to s těmahle...Díky moc..

http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonfig&auto=pe&model=406&velikost=17&typ=typ%208%20Coupe

Jsou zhruba uprostřed...

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

A ET je vždy stejné? I pokud jsou rozdílné šířky disku? :myslim:myslim

S sirkou kola musis taky pocitat. Cili raci o kousek vetsi podlozku, nez pak skrkat o podbeh...

Odesláno

Hmm.. =) To jsem přesně nechtěl slyšet....bojím se že když dám podložky,že budu muset upravovat blaťas,protože to bude vylejzat...:myslim

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

S sirkou kola musis taky pocitat. Cili raci o kousek vetsi podlozku, nez pak skrkat o podbeh...

To je mi jasný. Myslel jsem to tak, že např. ET 12 by platilo pro disk 6.5J a třeba pro disk 8J by platilo ET 20. Tak to asi není co? To ET se nemění se šíří disku?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: f3Rd@

To je mi jasný. Myslel jsem to tak, že např. ET 12 by platilo pro disk 6.5J a třeba pro disk 8J by platilo ET 20. Tak to asi není co? To ET se nemění se šíří disku?:myslim

když máš kola 6,5 ET 20 a dáš kolo 8 ET 20 tak kolo bude blíž k podběhům o 38 mm. ak když trochu pozměníš et za menší tak akorát se zvětčí mezera mezi podběhem a kolem a kolo vyleze víc ven.

[upravil dne 9.2.2009 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

když máš kola 6,5 ET 20 a dáš kolo 8 ET 20 tak kolo bude blíž k podběhům o 38 mm. ak když trochu pozměníš et za menší tak akorát se zvětčí mezera mezi podběhem a kolem a kolo vyleze víc ven.

Takže jestli tomu dobře rozumím tak tam razor klidně může dát ty Tomasony a ještě je bude mít luxusně s blatníkem jo? :myslim

Odesláno

no logicky máš

7\" = 17,78cm a ET 12 je posunutí středu límce dovnitř auta o 12mm což by mělo být teda od náboje k límci 7,69

8\" = 20,32cm a ET 15 je posunutí středu límce dovnitř auta o 15mm což by mělo být teda od náboje k límci 8,66

tudíž tvuj výpočet jest korekt:)

[upravil dne 9/2/09 havlik]

Odesláno
Původně zaslal: havlik

no logicky máš

7\" = 17,78cm a ET 12 je posunutí středu límce dovnitř auta o 12mm což by mělo být teda od náboje k límci 7,69

8\" = 20,32cm a ET 15 je posunutí středu límce dovnitř auta o 15mm což by mělo být teda od náboje k límci 8,66

tudíž tvuj výpočet jest korekt:)

[upravil dne 9/2/09 havlik]

:super

Odesláno

Ked uz tolko pocitate...mohol by som poprosit vypocet aj pre mna?

Mne sa nechce nad tym akosi rozmyslat...

7,5x17 ET35 2cm podlozky

Odesláno

7.5\" = 19,02cm a ET 35 - 20 podložka je ET 15 což je posunutí středu límce dovnitř auta o 15mm a to by mělo být teda od náboje k límci 8,025

jako nic těkýho na tom nejni

Odesláno

jinak měl jsem 7,5x18 a ET7 a spíš by chtělo tak 3-0 aby to bylo opticky OK. ani při jedné z variant které tady píšu to nikde nechytá a to mám snížení cca -80 mm

Odesláno

8x17 ET 15 bude o 1 cm ven než origo 7x16 ET 12

snad jsem to spočítal dobře. doma mám na to program tak mužu kouknout.

O.k..evidentně tomu rozumíš,takže dám na tvoje rady-myslíš teda že to bude o.k ? (s podložkama)

Odesláno
Původně zaslal: razor

8x17 ET 15 bude o 1 cm ven než origo 7x16 ET 12

snad jsem to spočítal dobře. doma mám na to program tak mužu kouknout.

O.k..evidentně tomu rozumíš,takže dám na tvoje rady-myslíš teda že to bude o.k ? (s podložkama)

na coupe ma být na brembech ET 12. pokud tam dáš ET 15 tak to možná bude chtít podložky zaleží to na tvaru paprsků.

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...