FunScreen Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Ahoj, mám dotaz, mám 406ku, r.v. 2001, 66kW/90 PS, a poslední 3 dny mám u velmi hlasitý studený start. Vždy ráno, když jedu do práce a nastartuju, tak to zní, jako kdyby v motoru byl uvolněný nějaký plastový kryt a vibrovalo to tam. Ale krytem to není. Je to takový hlasitý zvuk, který se upraví na normální hodnotu, když sešlápnu lehce pedál plynu. Samo se to po cca 40ti vteřinách utiší, ale vadí mi to. Myslel jsem si, že to může být nečistotami v naftě, tak jsem používal aditiva, ale nic.. Hledal jsem i díru ve výfukovém potrubí, ale marně.. V servisu mi také řekli, že to není nic vážného a na nic nepřišli. Napadá mě ještě jedna věc. Před cca 4 dny mi auto odtáhli naši milí strážníci Městské Policie. Nevíte náhodou někdo, jak to na to odtahovku naloží? Zda-li to auto podeberou, nebo jak o dělají? Protože pokud tím, že ho podeberou, mohli mi s něčím ve spodku auta hnout a od té doby to dělá ten kravál.. Díky za každý tip. Citovat
zzipCZ Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 berou to popruhama většinou no mohl by to dělat výfuk po studeným startu ten motor nejde zrovna dobře víc se chvjeje atd.možná nějakej krycí plast nebo něco jek píšeš když přidáš trochu plyn tak to přestane protože motor začne mýt kultivovanější chod;)možná silenblok motoru chce to pořádně prohlídnout ze spoda jestli není někde něco volnýho Citovat
FunScreen Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 Původně zaslal: zzipCZ berou to popruhama většinou no mohl by to dělat výfuk po studeným startu ten motor nejde zrovna dobře víc se chvjeje atd.možná nějakej krycí plast nebo něco jek píšeš když přidáš trochu plyn tak to přestane protože motor začne mýt kultivovanější chod;)možná silenblok motoru chce to pořádně prohlídnout ze spoda jestli není někde něco volnýho Děkuju Ti za tip! Silentblok motoru mám nový 4 dny. Měnili mi ho v rámci nutných oprav po koupi ojetého vozu. Takže tím to nebude.. To potrubí.. To bude ono.. Ale v servisu mi řekli, že je tam vše OK, tak já nevím.. Já sám na to nepříjdu.. A nutno dodat, že mě to fakt štve.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.