BOSSCZ Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Nevíte někdo jestli je to možné sehnat na tento model auta? dík za reakce Citovat
marko306 Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 to je ake chromaticke? Nemas na mysli determicke s takym fialkovim nadychom? Citovat
Tommy306 Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 jestli myslis antireflexni (to je to, co pusobi fialove), tak jestli ma starej model stejny celni sklo jak novej model, tak jo..vychazi asi na 10K (v pripade destovyho senzoru) a ja si ho nechaval menit z pojistky;) Citovat
BOSSCZ Odesláno 7. únor 2009 Autor Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: Tommy306 jestli myslis antireflexni (to je to, co pusobi fialove), tak jestli ma starej model stejny celni sklo jak novej model, tak jo..vychazi asi na 10K (v pripade destovyho senzoru) a ja si ho nechaval menit z pojistky;) Máš fotky jak vypadá? mám na mysli asi to co píšeš a taky me čeká výmena na pojistku:) Citovat
marko306 Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 ja som ho tiez chcel dat minuli rok a stalo by ma +/-12000sk. Ale nie som si celkom isty, ale zdasa mi, ze je len pre dazdovz senzor a pasovat by malo jak na nove tak na stare 306-tky p.s. Na fotke asi nic nezbadas. Ale uz si si urcite vsimol novsie modeli peugeotov, citronov a renaultov a na tych je to vidiet ked sa slnko odraza od skla tak su take fialove alebo namodrale tak to su oni. Maju to aj ine znacky ale pomenej. [upravil dne 7/2/09 marko306] Citovat
Tommy306 Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 lepší fotku po výměně nemám..to moje bylo spíš do modra než do fialova..prý záleží na výrobci Citovat
marko306 Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 no, ja na foto nevim rozoznat ci je obycajne alebo determicke ci jako sa to vola to sklo, lebo fotak to nevi asi zachit, tale tristošestka je krasna. Citovat
zabit Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 nejde to poznat treba podle nejakyho znaku na skle ?? naka norma, maly cislo nebo tak neco Citovat
AKCZ Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Ten namodraly nadech asi mluvi sam za sebe.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.