marko306 Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 lebo v nr je vela skol a intrakov, ne? A ja tez z nr, ne? Citovat
katro Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 jaaaajj...nedopaluje ...nestiha (cital som ten olej) zaujimave.... ale nemal by som odvahu naliat ho do nadrze. A co si pisal ze na kazdu pumpu ide to iste len zalezi na majitelovi s tym suhlasim. Mal som moznost sa rozpravat s majitelom benzinky a sam povedal ze niektory tam kadeco pridavaju. Zalezi skutocne na malitelovi benzinky nie na znacke. Citovat
marko306 Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 tak nastav predzapal. preto som ti napisal o tom oleji, ze ci made in italy neexperimentovali. A ty mas 3dvr. mohol to mat nejaky mlady a steu usetrit tak pancoval naftu a olej he he. Kolega ma 306hdi von italy tak ho skusim ukecat na to sitko. Ak to cita tak ho zdravim, ahoj Tomas K. AnotherOne a to su tie nase sitka. Takze nie my lejeme, oni asi liali:mrk [upravil dne 12/2/09 marko306] [upravil dne 13/2/09 marko306] Citovat
katro Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 No mohlo to tak byt. Ale to sa uz asi nedozvieme Citovat
marko306 Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 ja mam adresu povodneho majitela z talianska. Auto jazdilo milano a okolie podla knihy. Predajca Concesionar peugeot carlo mara silcar s.r.l. Via busto fagnano, 26, 21057 olgiate olona (varese) majitel fusar poli roberto, via v. Veneto 8/b-gallarate. Potom bazar v mornagu dalej v berline u turka menom omereit a potom ja. Auto bolo buchnute na spolujazdcovu stranu do jarku. Uz som rozmyslal mu napisat nech mi posle fotky z buracky az ma:D [upravil dne 12/2/09 marko306] Citovat
katro Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 a to vies po taliansky alebo nebodaj turecky ked mu chces pisat? ja nemam knizku Citovat
marko306 Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 tak s tou taliancinou som to este nedoriesil,nevim ani mekke fň. ale to len tak ma napadlo. Pochybujem ze by som vybavil volajaco:aut inac uz si preliezol cele auto? Ja ked ho kupil tak sedacky koberce secko ven. Nasou som eura franky a liri:D knizka sa tez priplietla nejaky hreben piesok a viecko z jogurtu:P [upravil dne 13/2/09 marko306] Citovat
katro Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 Koberce este nie ale pod zadnou sedackou som nasiel 2 centy. Ale tych je uz v obehu habadura takze uz teraz nic zaujimave Citovat
marko306 Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 mozno ked to prelezes poradnejsie tak aj volajaco najdes isie. Ako dlho ho uz mas? Citovat
katro Odesláno 14. únor 2009 Autor Odesláno 14. únor 2009 Asi rok aj 4 mesiace, tak nejak ho uz mam. A koberce sa mi nejak nechce zatial vyhadzovat kym nieje dovod. Ale tak hadam raz pojde von aj to ty ho uz mas ako dlho? [upravil dne 14.2.2009 katro] Citovat
marko306 Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 23.12.2007 den pred vianocami mi ho doniesli. Skoro rovnako. Ani ja by som nevyhadzoval nic len papiere sa vybavili az zaciatkom marca tak ma uz ruky svrbeli. Nemohou som jazdit tak som rozoberal co sa dalo:aut ale bordelu tam bolo. [upravil dne 14/2/09 marko306] Citovat
katro Odesláno 14. únor 2009 Autor Odesláno 14. únor 2009 tak to by aj mna svrbeli ale nechapem ako sa nieco moze dostat pod tie koberce kadial? to iba ak tam niekto naschval dal ved nikde nieje nejaky taky priamy vstup pod koberec kadial by tam nieco padlo ci ano? mimochodom... to kde si tak skoro rano na nete? uz v robote ci doma rano nemozes spat? [upravil dne 14.2.2009 katro] Citovat
marko306 Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 hej bol som v robote. A koberec neni v celku. Otvori na rucnu, saltpaku, kable, sroby a tak. Pod prednymi sedackami je rozdeleny a za zadnymi. Ale bordel bol len v okoli tych dier:) Citovat
katro Odesláno 14. únor 2009 Autor Odesláno 14. únor 2009 No to viem ze za sedackami je rozdeleny. Tak ale to potom len nejake drobnosti a bordel by mohol padnut cez tie diery. Okolo rucnej som to uz mal odkryte ale lem trocha ked som ju pritahoval ale nebolo tam nic. A pod stredovym tunelom nic nebolo tiez. ani pod tou kozenkou co je na dne kufra. Len vzadu tam kde je miesto na kluc na kolesa a zdvihak som nasiel za sacok nejakych srobikov a plieskov v tych dutinach inak nic. Citovat
marko306 Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 ja som doniesol auto nevycistene, tak aj hadam preto som tam nasiel kopu bordelu. A v kufri boli dokonca klince a taky tehlovy a pieskovy prah. Ako keby na stavbu to auto vozilo volajaco. Ale mal som cas tak som cistil a cistil a cistil... Citovat
katro Odesláno 14. únor 2009 Autor Odesláno 14. únor 2009 Jaaaj tak to asi preto... ja som ho mal vycistene. Bud majitel vycistil ked predaval alebo bazar. A ja mam interier celkom aj zachovaly asi to mal tiez nejaky mlady co sa staral ked mam aj folie a aj elektrony som mal. Jedine co nechapem tak bol natiahnuty normalny 3zilovy kabel ako z predlzovacky od pristrojovky az do kufra. A este jeden tieneny ako na antenu. Neviem co tam pripajal. Citovat
marko306 Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 jako normalny kabel jak je na predlzovacku? Zeby subik alebo zosilovac? Citovat
katro Odesláno 14. únor 2009 Autor Odesláno 14. únor 2009 Hej uplne normalny trojzilak. Aj ja si myslim ze subik alebo zosik. Asi chcel usetrit na kabli Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.