Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jaaaajj...nedopaluje ...nestiha (cital som ten olej) :D

zaujimave.... ale nemal by som odvahu naliat ho do nadrze.

A co si pisal ze na kazdu pumpu ide to iste len zalezi na majitelovi s tym suhlasim. Mal som moznost sa rozpravat s majitelom benzinky a sam povedal ze niektory tam kadeco pridavaju. Zalezi skutocne na malitelovi benzinky nie na znacke.

Odesláno

tak nastav predzapal.:cool: preto som ti napisal o tom oleji, ze ci made in italy neexperimentovali. A ty mas 3dvr. mohol to mat nejaky mlady a steu usetrit tak pancoval naftu a olej he he. Kolega ma 306hdi von italy tak ho skusim ukecat na to sitko. Ak to cita tak ho zdravim, ahoj Tomas K. :papa

AnotherOne a to su tie nase sitka. Takze nie my lejeme, oni asi liali:mrk

[upravil dne 12/2/09 marko306]

[upravil dne 13/2/09 marko306]

Odesláno

ja mam adresu povodneho majitela z talianska. Auto jazdilo milano a okolie podla knihy. Predajca Concesionar peugeot carlo mara silcar s.r.l. Via busto fagnano, 26, 21057 olgiate olona (varese) majitel fusar poli roberto, via v. Veneto 8/b-gallarate. Potom bazar v mornagu dalej v berline u turka menom omereit a potom ja. Auto bolo buchnute na spolujazdcovu stranu do jarku. Uz som rozmyslal mu napisat nech mi posle fotky z buracky az ma:D

[upravil dne 12/2/09 marko306]

Odesláno

tak s tou taliancinou som to este nedoriesil,nevim ani mekke fň.:nevim ale to len tak ma napadlo. Pochybujem ze by som vybavil volajaco:aut inac uz si preliezol cele auto? Ja ked ho kupil tak sedacky koberce secko ven. Nasou som eura franky a liri:D knizka sa tez priplietla nejaky hreben piesok a viecko z jogurtu:P

[upravil dne 13/2/09 marko306]

Odesláno

Asi rok aj 4 mesiace, tak nejak ho uz mam. A koberce sa mi nejak nechce zatial vyhadzovat kym nieje dovod. Ale tak hadam raz pojde von aj to :)

ty ho uz mas ako dlho?

[upravil dne 14.2.2009 katro]

Odesláno

23.12.2007 den pred vianocami mi ho doniesli. Skoro rovnako. Ani ja by som nevyhadzoval nic len papiere sa vybavili az zaciatkom marca tak ma uz ruky svrbeli. Nemohou som jazdit tak som rozoberal co sa dalo:aut ale bordelu tam bolo.

[upravil dne 14/2/09 marko306]

Odesláno

:D tak to by aj mna svrbeli :D

ale nechapem ako sa nieco moze dostat pod tie koberce :myslim kadial? to iba ak tam niekto naschval dal ved nikde nieje nejaky taky priamy vstup pod koberec kadial by tam nieco padlo ci ano?

mimochodom... to kde si tak skoro rano na nete? uz v robote ci doma rano nemozes spat? :D

[upravil dne 14.2.2009 katro]

Odesláno

hej bol som v robote.

A koberec neni v celku. Otvori na rucnu, saltpaku, kable, sroby a tak. Pod prednymi sedackami je rozdeleny a za zadnymi. Ale bordel bol len v okoli tych dier:)

Odesláno

No to viem ze za sedackami je rozdeleny. Tak ale to potom len nejake drobnosti a bordel by mohol padnut cez tie diery. Okolo rucnej som to uz mal odkryte ale lem trocha ked som ju pritahoval ale nebolo tam nic. A pod stredovym tunelom nic nebolo tiez. ani pod tou kozenkou co je na dne kufra. Len vzadu tam kde je miesto na kluc na kolesa a zdvihak som nasiel za sacok nejakych srobikov a plieskov v tych dutinach inak nic.

Odesláno

ja som doniesol auto nevycistene, tak aj hadam preto som tam nasiel kopu bordelu. A v kufri boli dokonca klince a taky tehlovy a pieskovy prah. Ako keby na stavbu to auto vozilo volajaco. Ale mal som cas tak som cistil a cistil a cistil...:D

Odesláno

Jaaaj tak to asi preto... ja som ho mal vycistene. Bud majitel vycistil ked predaval alebo bazar. A ja mam interier celkom aj zachovaly asi to mal tiez nejaky mlady co sa staral ked mam aj folie a aj elektrony som mal. Jedine co nechapem tak bol natiahnuty normalny 3zilovy kabel ako z predlzovacky od pristrojovky az do kufra. A este jeden tieneny ako na antenu. Neviem co tam pripajal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...