Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

11. mini sraz Vysočina 14.3.2009  

1. 1. 11. mini sraz Vysočina 14.3.2009

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: aka

hele bacha bedo!!! ja mam ctyri a k tomu tri cukry jako panaky rovnou do krku :) takze!! :)

Takze priste utocime na pet? Pritulka mi udelala formu tiramisu, tak muzu trenovat :D

Odesláno
Původně zaslal: ChodeC

hele bacha bedo!!! ja mam ctyri a k tomu tri cukry jako panaky rovnou do krku :) takze!! :)

Takze priste utocime na pet? Pritulka mi udelala formu tiramisu, tak muzu trenovat :D

vas porazim oba dva

Odesláno

tak nevim, jestli by mi trenink pomoh.....tak trosku se bojim, abcyh pak nemela k cemukoli sladkymu odpor :D

ten mam, ale jen par dni. Puding nechci tyden videt, ale coko jsem si dnes dal :aut

Původně zaslal: zpozdilek ....

zkusit to muzes. Jirka se treba opet nabidce s placenim :D

Odesláno

jj sraz byl skvělí,díky za super sobotu,myslím že i počasí se povedlo.... takže se budu těšit příště.... :papa

jinak na ftp se připojíte nejlépe ( aspoň podle mě ) přes Total commander - Síť - FTP připojit se a Nové připojení - plus obr. !! jen dovyplnit heslo viz.výše....

[upravil dne 15/3/09 Burisek]

post-0-14109605308915_thumb.jpg

Odesláno

ja se moc omlouvám chtěl jsem dorazyt ale ráno jeden nepřišel do práce a jelikož sem vystřídač tak sem musel do práce já škoda těšil jsem se

Odesláno

Stejně jako ostatní chci poděkovat hlavně Béďovi,že to organizačně zajistil a zvládl(jako vždy):super

Těším se na příště,až se zdržím trochu dýl a budu mít žaludek na \"bílou\";)

Jinak Vás všechny zdraví Pišta a posílá \"HAF!\":mrk

Odesláno
Původně zaslal: Zdeny

Stejně jako ostatní chci poděkovat hlavně Béďovi,že to organizačně zajistil a zvládl(jako vždy):super

Maš super mazlika pěknej psik:potlesk uvidíme až vyroste zda bude chtít jezdit

Odesláno
Původně zaslal: zpozdilek

Původně zaslal: Zdeny

Maš super mazlika pěknej psik:potlesk uvidíme až vyroste zda bude chtít jezdit

Díky:papa Snažím se ho naučit jako štěně co nejvíc,aby pak nebyl problém.Takže má speciální bezpečnostní popruh a jezdíme:super

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

tak je to sice pozdeji ale pece Já i Keity dekujem za prijemnej sraz :) bylo velke prekvapeni kolik se nas tam seslo :) Priste se pokusime opet dorazit .)

jo tak, slecna je klubova.. nejak jsme se nestihli seznamit, tak treba priste..:)

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

jo tak, slecna je klubova.. nejak jsme se nestihli seznamit, tak treba priste..:)

Hmm Béďo to by si měl napravit pro případ, že by si ve zpětným zahlídnul 106 S16 v černý barvě co na tebe zuřivě bliká a chystá se tě předjíždět. :D:D

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Hmm Béďo to by si měl napravit pro případ, že by si ve zpětným zahlídnul 106 S16 v černý barvě co na tebe zuřivě bliká a chystá se tě předjíždět. :D:D

tohodle pripadu se teda zrovna nejak moc nebojim ale rad se nekdy seznamim..:)

Odesláno

tak je to sice pozdeji ale pece Já i Keity dekujem za prijemnej sraz :) bylo velke prekvapeni kolik se nas tam seslo :) Priste se pokusime opet dorazit .)

Jojo slecna je klubova:) Bylo tam moc lidi takze nejake seznamovani se nestihlo no ........ Priste se ukazeme taky:) tak mas moznost:)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Nerikal si nahodou ze si malej a vosklivej??? sem te tam hledal a nemohl najit maleho a oskliveho:D az kdyz sem se poptal Kujona tak sem prisel na to kdo si :D:D:D:D:D:D

Odesláno

Nerikal si nahodou ze si malej a vosklivej??? sem te tam hledal a nemohl najit maleho a oskliveho:D

Však to odpovídá ne? Si mě asi na začátku neviděl když si měl oči jen pro Keitynku. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...