punkac Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 tož jsem tu, ale s kámošem modrým portugalem moc nehlídám (pivo je moc teplý) tak jedu ve víně Citovat
punkac Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 škoda, můžu ti virtuálně nalejt, mám ho tu spousty Citovat
Guest Alpinka Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 jednu skleničku před spaním neodmítnu Citovat
punkac Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 to určitě, hlavně na zdraví mího pažouta, motor-srdce tepe v pohodě, ale má nějakou vyrážku na kůži Citovat
Guest Alpinka Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 třeba zajít na kožní a rychle se vyrážky zbavit, než se rozšíří.... Citovat
punkac Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 doktoři nechtěj kartičku oborový pojišťovny chtěj keš a ten teď na auto moc není, musí vydržet do podzima Citovat
Guest Alpinka Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 a zkoušel jsi je uplatit modrým portugalem, když ho máš takovou spoustu... Citovat
punkac Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 neeee, ten je pro mě. Kára musí počkat. Nejvíc mě štve, jak moc se v zimně solí. Úplně zbytečně! Auto prošlo 21/11/2010 technickou bez závad a po zimě dvě díry jako prase v pravým prahu, levej se drží statečně. Přitom na jen škvárou posypaných cestách se z dobrýma zimákama jezdí lépe a dle mě i bezpečněji než na tý s....čce prosolený.... Citovat
Guest Alpinka Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 já měla technickou asi o měsíc později a zatím jsem naštěstí nenašla žádné kosmetické vady... no když voni ten začátek božátka dycky nějak prošvihnou a pak se to snaží dohánět tunami soli... když už to tak nějak i samo taje.... Citovat
punkac Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 přesně! A nakonec to ztahuje jeleny a soby na silnice, ty to lížou a my do nich pak nechtíc bouráme Citovat
Guest Alpinka Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 a pak máš nejen auto na s-ačky, ale i tahanice s policajtama a hajnýma... v tom lepším případě vytrpíš jen dohadování s hospodským při smlouvání ceny za čerstvou zvěřinu... Citovat
punkac Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 no snědl bych to s rodinou! Největší pytláci byli odjakživa fořti - tak proč se s nima ještě někde hádat a policajty bych vůbec nevolal. Jsou schopný ti dát ještě flastr, jako kdybych si to zvíře do tý cesty přivolal sám. Svět je plnej absurdit asi jako těch podělanejch odborářů Citovat
punkac Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 nechceš dolejt? Já jen aby na tebe ještě něco zbylo než si odevřu portské Citovat
Guest Alpinka Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 ale tak ještě jednu do druhé nožky a co se týče odborářů .... no koment.... to je mimo moje vnímání logiky Citovat
punkac Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 áááá, tady už šel někdo spát... Tak kdo si dá se mnou další skleničku? OPRAVA!!!! Už jsem myslel, že si to vzdala Naleju tedy do druhé nožky [upravil dne 17/6/11 01:58 punkac] Citovat
punkac Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Tahle země si musí počkat, až netáhla odborářský s prominutím vymřou. Dělám od svých 20 let a nikdy jsem nepochopil k čemu jako jsou. Už to jejich odvádění 1% z platu. Vydělávám docela dost peněz a nevím proč bych měl platit víc než jiní a mít za to naprosto stejné služby jako ti jiní (jsem normální dělňas ve výrobě) To raději pojedu sám na sebe. Když se člověk trošku vyzná v právu nebo ví sám kam se obrátit v případě problému odbory absolutně nepotřebuje. A co mě nebetyčně sere, jak si nás, co nesouhlasí, berou jako rukojmí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.