Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

třeba zajít na kožní a rychle se vyrážky zbavit, než se rozšíří.... :)

Odesláno

a zkoušel jsi je uplatit modrým portugalem, když ho máš takovou spoustu... :D

Odesláno

neeee, ten je pro mě. Kára musí počkat. Nejvíc mě štve, jak moc se v zimně solí. Úplně zbytečně! Auto prošlo 21/11/2010 technickou bez závad a po zimě dvě díry jako prase v pravým prahu, levej se drží statečně. Přitom na jen škvárou posypaných cestách se z dobrýma zimákama jezdí lépe a dle mě i bezpečněji než na tý s....čce prosolený....

Odesláno

já měla technickou asi o měsíc později a zatím jsem naštěstí nenašla žádné kosmetické vady...

no když voni ten začátek božátka dycky nějak prošvihnou a pak se to snaží dohánět tunami soli... když už to tak nějak i samo taje....

Odesláno

a pak máš nejen auto na s-ačky, ale i tahanice s policajtama a hajnýma... v tom lepším případě vytrpíš jen dohadování s hospodským při smlouvání ceny za čerstvou zvěřinu... :)

Odesláno

no snědl bych to s rodinou! Největší pytláci byli odjakživa fořti - tak proč se s nima ještě někde hádat a policajty bych vůbec nevolal. Jsou schopný ti dát ještě flastr, jako kdybych si to zvíře do tý cesty přivolal sám. :D Svět je plnej absurdit asi jako těch podělanejch odborářů

Odesláno

ale tak ještě jednu do druhé nožky :D

a co se týče odborářů .... no koment.... to je mimo moje vnímání logiky :)

Odesláno

áááá, tady už šel někdo spát... :) Tak kdo si dá se mnou další skleničku?

OPRAVA!!!! Už jsem myslel, že si to vzdala :)

Naleju tedy do druhé nožky :D

[upravil dne 17/6/11 01:58 punkac]

Odesláno

Tahle země si musí počkat, až netáhla odborářský s prominutím vymřou. Dělám od svých 20 let a nikdy jsem nepochopil k čemu jako jsou. Už to jejich odvádění 1% z platu. Vydělávám docela dost peněz a nevím proč bych měl platit víc než jiní a mít za to naprosto stejné služby jako ti jiní (jsem normální dělňas ve výrobě) To raději pojedu sám na sebe. Když se člověk trošku vyzná v právu nebo ví sám kam se obrátit v případě problému odbory absolutně nepotřebuje. A co mě nebetyčně sere, jak si nás, co nesouhlasí, berou jako rukojmí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...