Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hlavní kuno Vendo, promiň, plantážníka jsem sem zatáhnul jsa právě sleduji Rychlý šípy :)

Efka: copak, copak? Tady ti bude veselo.... tak vyprávěj :papa

Odesláno
Jinak Vendo nevětrám, je tu zzziimma celejch mínus šest stupňů

tak to máte ještě teplo,tady je skoro osm mínus,přesně ti to povim když budeš chtít za flaštičku:D

Odesláno

Já si chci jen postavit toho sněhuláka, tak hledám důvody :D Ale teď mám z auta flinstoun car, takže se operace mrkev odkládá :myslim

Odesláno
ja netusim ako to tu chodi, vsak vidite som tu novacik, aj ked nie blondacik ;) aaaaleeeee

že by zrzek? nebo snad brunet? černovláska? já mám rád blondýnky,jednu mám doma:D

Odesláno
Já si chci jen postavit toho sněhuláka, tak hledám důvody :D Ale teď mám z auta flinstoun car, takže se operace mrkev odkládá :myslim

tak jo ale to musíš hned ted,dokud mám nějakej zákklad na kterym bude stát ráno to bude hodně namrzlý a bude mu to klouzat:D

Odesláno

Effka: chodí to dobře, ale neseje to! :D Což je u secího stroje dost podstatná závada

Ne vážně nevážně piš, co chceš, obzvláště jsou žádány legrační věci. V tomhle vlákně se scházej ti, co nemůžou spát vždy od půlnoci do šesti do rána :papa

Odesláno

tak jo ale to musíš hned ted,dokud mám nějakej zákklad na kterym bude stát ráno to bude hodně namrzlý a bude mu to klouzat:D

tak to sa mi musi podarit nahodit do profilu foto a budes vidiet ten zazrak co sa skryva za ntb :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...