Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to chce za

a) panáka něčeho tvrdšího dle chuti

b) uvařit kastrol slaný vody, hodit přes sebe velkej ručník a inhalovat, ona se ta rýma lekne a z těla vyběhne

c) jemnější varianta je ponořit lokte do lavoru z horkou vodou, funguje to stejně, aleje to pomalejší

d) největší čuňárna je kloktat sůl, je to na poblion, ale zabírá to 100% proti rýmě

Odesláno

kdysi jsem taky dělal inhalaci,že jsem dal vařit vodu do hrnce asi dvoulitrovýho a do ní při varu se nalila ALPA (francovka) asi tak polívková lžíce,a pak ručník přes hlavu a dýchat a dýchat nosem a nosem:)

účinek? jo slušný ale to používám jednou za čas a když už mám hlavu jako škopek a z nosu mi kape jako ženichovi z oc-su :D

[upravil dne 13.1.2013 01:08 od vendelinek]

Odesláno

mě dávala babča alpu na rozbitý koleno a pak na kostku cukru, abych neřval a byl ode mně pokoj, to dávala alpu na lžičku polívkovou

Odesláno

Mamka dělá taky bábu kořenářku.. jejich firma dodává věci s Aloe Vera... nějaký spray první pomoci.. tak jsem si to ráno stříkl do nosu... hodinu jsem nic neviděl jak mi teklo z očí a pálila mě celá trubice :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...