punkac Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 aha, tak to jsou ty antibiotika jestli si je fakt bral a hned na to takhle kropíš, tak to potěš koště tvoje játra:bacha Citovat
Fuller Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Beru je každých 12 hodin. Jo, to mi máti říkala taky, ale ty játra něco vydržej. Když ne, je to můj úděl, zemřít mlád. A je to poprvé, co piju na antibiotika a vůbec poprvé, co ty antibiotika beru. Tka to zas tak zlý snad nebude. Přijela kamarádka, kterou sem pár let neviděl, tak jsme si popili, akorát ona si párkrát lokla a zbytek je na mě, ale já su zvyklé. Citovat
punkac Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 hele, tvoje máma je možná jeblá ale na antibiotika se fakt nechlastá jinak mám poslední noční a taky se těšim na pivko Citovat
Fuller Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Původně zaslal: adraj A jéjej,další alkoholik:D Pouze příležitostný. I když ona ta příležitost se najde vždy a je docela častá, ale to už vědět nemusíte. Edit: Punkaci, já neřikám, že to neni pravda, ale zkusit se má všechno. A že všichni řikali, že na práškách, antibiotikách nebo něčim podobnym to dává víc. No já nevim, zatim mám 4/5 láhve v sobě a furt nic. [upravil dne 22/1/10 Fuller] Citovat
adraj Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 rumíčka taky právě popíjím,ale na prášky bych ani náhodou Jinak já popíjim občas a to protože mi to zase má práce (teda snů to neni) nedovoluje tak často [upravil dne 22/1/10 adraj] Citovat
Fuller Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Původně zaslal: adraj rumíčka taky právě popíjím,ale na prášky bych ani náhodou Povidám, beru antibiotika poprvé v životě, tak mi to nedošlo. Nekamenujte mě prosim. A když už mi zbejvá tak malinko, tak to dobouchnu, to by byla škoda, nechat to do rána zvětrat. A popíjim jen v pátek a to ne do dlouho, protože dělám i o víkendu. [upravil dne 22/1/10 Fuller] Citovat
aka Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 no ja nevim, tuhle sem se bavila slekarnici a rikala, ze na nektery prasky a i nektery antibibliotika se pit muze a neni to problem.....teda ja bych na ne po jednom veselem zazitku uz nepila....ale asi to nebude tak hrozny.... Citovat
adraj Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 no na ten veselý zážitekse ptát nebudu:aut,ale nevíš na jaká antibiotika se může? Citovat
aka Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 jardo, nejsem chemik....vsechnu chemii co sem kdy mela sem mela ve francouzstine, takze vim opravdu prdlacku.....ale treba to bude v navodu Citovat
adraj Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 to já vím,že nejsi chemík:D. V chemii jsem propadal,takže aka vím 2prdlačky. Návody nečtu,protože když už,tak beru stejný prášky. Kromě antibiotik je to endi..on a na ten pít teda můžu. Jen následky si nesu sám:D Citovat
Fuller Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 To teda vůbec, jen si tady hraju hru, kterou sem hrával kdysi ve 4té třídě, ale nejde mi to. Citovat
Fuller Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 No ten rumík k tomu přispěl, to je pravda, ale ta hra vypadá uplně naprosto jinak a to nějak nechápu?! Citovat
Fuller Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Counter Strike 1.6, ale už to neni, co to bývalo před 9ti lety. Citovat
adraj Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 je nějaký odkaz na tu hru? Že by jsme se pobavili taky Citovat
Fuller Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Nevim, jestli vás to bude bavit, je to obyčejná střílečka z mých dětských let. A musíte si stáhnout hru a patch k tomu. Hra: http://www.slunecnice.cz/sw/counter-strike/ Patch: http://www.slunecnice.cz/sw/counter-strike-44/ Podotýkám, že před 9ti lety to vypadalo trochu jinak, princip stejnej, jen to nehráli tak namyšlění idi*ti, jako dnes, ale chtěli jste odkaz, máte ho mít. Citovat
adraj Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Ty vogo já chtěl odkaz. Před 9 lety jsem pařil playstation a vše co na něj bylo. Takže mě jakákoliv hra baví Kujva mám pomalý připojení [upravil dne 22/1/10 adraj] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.