Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

aha, tak to jsou ty antibiotika :)

jestli si je fakt bral a hned na to takhle kropíš, tak to potěš koště tvoje játra:bacha

Odesláno

Beru je každých 12 hodin. :) Jo, to mi máti říkala taky, ale ty játra něco vydržej. Když ne, je to můj úděl, zemřít mlád. A je to poprvé, co piju na antibiotika a vůbec poprvé, co ty antibiotika beru. Tka to zas tak zlý snad nebude.

Přijela kamarádka, kterou sem pár let neviděl, tak jsme si popili, akorát ona si párkrát lokla a zbytek je na mě, ale já su zvyklé. :D

Odesláno

hele, tvoje máma je možná jeblá :D ale na antibiotika se fakt nechlastá :cool: jinak mám poslední noční a taky se těšim na pivko

Odesláno
Původně zaslal: adraj

A jéjej,další alkoholik:D

Pouze příležitostný. :aut

I když ona ta příležitost se najde vždy a je docela častá, ale to už vědět nemusíte. :D

Edit: Punkaci, já neřikám, že to neni pravda, ale zkusit se má všechno. A že všichni řikali, že na práškách, antibiotikách nebo něčim podobnym to dává víc. No já nevim, zatim mám 4/5 láhve v sobě a furt nic. :bacha

[upravil dne 22/1/10 Fuller]

Odesláno

rumíčka taky právě popíjím,ale na prášky bych ani náhodou :bojim

Jinak já popíjim občas a to protože mi to zase má práce (teda snů to neni) nedovoluje tak často

[upravil dne 22/1/10 adraj]

Odesláno
Původně zaslal: adraj

rumíčka taky právě popíjím,ale na prášky bych ani náhodou :bojim

Povidám, beru antibiotika poprvé v životě, tak mi to nedošlo. Nekamenujte mě prosim. :) A když už mi zbejvá tak malinko, tak to dobouchnu, to by byla škoda, nechat to do rána zvětrat. ;)

A popíjim jen v pátek a to ne do dlouho, protože dělám i o víkendu.

[upravil dne 22/1/10 Fuller]

Odesláno

no ja nevim, tuhle sem se bavila slekarnici a rikala, ze na nektery prasky a i nektery antibibliotika se pit muze a neni to problem.....teda ja bych na ne po jednom veselem zazitku uz nepila....ale asi to nebude tak hrozny....

Odesláno

jardo, nejsem chemik....vsechnu chemii co sem kdy mela sem mela ve francouzstine, takze vim opravdu prdlacku.....ale treba to bude v navodu :)

Odesláno

to já vím,že nejsi chemík:D. V chemii jsem propadal,takže aka vím 2prdlačky. Návody nečtu,protože když už,tak beru stejný prášky. Kromě antibiotik je to endi..on a na ten pít teda můžu. Jen následky si nesu sám:D

Odesláno

:D Ty vogo já chtěl odkaz. Před 9 lety jsem pařil playstation a vše co na něj bylo. Takže mě jakákoliv hra baví:D Kujva mám pomalý připojení:D

[upravil dne 22/1/10 adraj]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...