Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Že se na to nevykašleš, bejt takhle dlouho do noci vzhůru. Pak je člověk celej den jak zombie. :)

Já ani ne, buď se vyspim a vstávám tak ve 12 nebo vstanu v 9 a tak hodinku se probouzim a startuju :D Pak už je to okej.

Já spíš nechápu, když sem zdravej, tak ráno vstávám v půl 8 do školy, po škole jdu do práce, většinou od 4 do 22, přijdu domů a místo, abych byl unavenej, tak sem vzhůru třeba do 1 a pak stejně tak hodinu usínám. Ráno zas nanovo a nic.... Je teda fakt, že když můžu, spim třeba do 4 odpoledne :D

Odesláno

Tak občas si taky přispím, když mám tu možnost, většinou do devíti, do desíti, ale do čtyř do večera...to už je vážně extrém. To pak z toho dne nic nemáš. Jdeš spát když se rozednívá a vstáváš, když už skoro není venku vidět. :D

[upravil dne 21/1/10 peugeot09]

Odesláno

Včera jsem šel spát někdy okolo 4 a v 6 vstával na zkoušku, super :) Ale nakonec jsem dostal 1, takže skvělé :) Dnes tu ještě chvíli pobudu, ale ráno vstávám do práce, takže nějak rozumně...

Odesláno

Však já jen tak rejpu, jestli se Tě to dotklo, tak promiň. Já občas rejpu uplně všude a do všech, sem tam se mi to vymstí, ale jinej asi nebudu. :roll

No já zapoměl, že dneska je to všechno řízený počítačema a podobně no :) Já sem tak nějak na ty starší věci, práce rukama a podobně. Sice mi neni tolik abych tady zas rozvíjel nějaký debaty, ale pojem práce je dneska...irelevantní.

Odesláno

ne nedotklo, v klidu...

dělám laboratorního technika, ale na noční spíš kontroluju výrobu aby ty roury byly aspoň trochu podle ISO, před čtyřma lety jsem začínal jako klasickej kvalitář na řezacích linkách, chodil jsem se šuplérou a měřil ovalitu, pak jsem přešel na svářecí linku a do laborky, škoda, že je rádoby krize (je vymyšlená), už bych si chtěl najít zase jinou práci, už jsem toho tady plnej

Odesláno

No ta krize/nekrize mě taky štve, ale neudělám s ní nic. :nevim

Taky bych chtěl zkusit jinou práci, ale nic neni, počkáme si, co bude po matuře, už jen pár měsíců. :) A já mizim spát, tak dobrou. :papa

Odesláno

práce snů je pro mě dělání s partou lidí a šéfem(ovou), se kterýma je legrace a není tam žádná závist, práce by měla být technického směru, už bych nedělal na směny, to je vopruz :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...