Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak to je jasný,ta síla tam musí bejt znát:)

to je to samý se mnou,jezdil sem s 1.6 kou a ted mám 2.0 taky sem koukal na tu změnu co to dokáže:)

[upravil dne 13.11.2012 01:01 od vendelinek]

Odesláno

zato já teď hejbu se spotřebou,jelikož se ted motám furt městem sem a tam od doktora k doktorovi a na nákup,tak mim odhadem nejmíň o litr:mad:

Odesláno

ale zas je to lepší při stejnym nájezdu km s tankovánim s tou 1.6kou benzínem ,měsíčně jsem projezdil 3 a půl tisíce to máš tři a kousek tankování:D a ted za měsíc tankuju dvax:):super

Odesláno

Jo určitě je to znát :) a ještě když je možnost sehnat naftu levněji... my berem od příbuzného bez DPH, takže ta cena je necelejch 30Kč.. ale ještě na to mít auto :D

Odesláno
Jo určitě je to znát :) a ještě když je možnost sehnat naftu levněji... my berem od příbuzného bez DPH, takže ta cena je necelejch 30Kč.. ale ještě na to mít auto :D

a jaká je to nafta? normální,lepší? nebo do traktora,kterej sežere všechno?:myslim

Odesláno

BA byla dneska totálně nečekaná... Mamka tam měla seminář, chtěla jet domu nějakým busem a ten nakonec nedopadl.. tak jsem sedl do auta a jel.. a zrovna jsem nakoupil v Makru asi tunu masa :D

Odesláno

to VIF je nějaká přísada do nafty aby nezamrzla ,jo?:mad:

nemám zatim žádný zkušenosti s naftou,a ještě na zimu,proto se ptám:)

[upravil dne 13.11.2012 01:32 od vendelinek]

Odesláno

O zamrznutí by se ti měla postarat samotná nafta :) Tedy její zimní verze :) ale VIF tomu napomáhá a pomáhá celému palivovému systému, čistí jej, maže, apod :)

Odesláno

Gabriel je asi chudák utahanej :D

Ale neboj se.. nafta ti nezamrzne... Manželka bratránka měla 206ku 1.4 HDi a jezdila s tím každý den, ať byl jakejkoliv mráz v 6 do práce a auto stálo celou noc venku před barákem a starty bez problému :)

Ano zimní nafta už by měla bejt od září/října :) a VIFem jen pomáháš :)

[upravil dne 13/11/12 01:36 od ChouLu]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...