vendelinek Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 no zatim sem s tim spokojenej,jezdí super,turbo sem zapnul zatim jen jednou a to když jsem potřeboval předjet v dlouhym kopci kamiony,a že by to mělo bejt líný,se mi nezdá jede to jak sviňa,ale jak píšu jsem zvyklej jezdit na spotřebu a tak to nehonim:) Citovat
ChouLu Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Vendo, když umažu u sebe tu jedničku tak mám plus mínus stejnou spotřebu jako ty :-D Citovat
vendelinek Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 jedničku? kterou? neřikej mi ,že ti to tolik žere,už jsem smaminou hovořil,že sme todle auto měli mít dávno,už jen kvuli spotřebě,nehledě na tu pohodu když to jede a sedíš tam jak král,ale nechci to nijak moc přechvalovat,prostě jsem spokojenej a basta:) Citovat
ChouLu Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 posledni dobou převážně město a jsem na cca 10-11l Citovat
vendelinek Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 no,já mám kombinaci tak nějak na půl město a dálky Citovat
davidekcz Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 A kolik? tech 4,7 co mas v podpisu? Citovat
vendelinek Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 jj.to co mám v podpisu:) určitě se ta spotřeba změní tedka když se ochladí a bude zima a mrznout a todle je zatim moje první měření,takže,uvidíme jak to bude dál,i dkyž bych se dostal na 6 litrů ,tak je to v zimě super spotřeba:) Citovat
davidekcz Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 a jak to mas mereny? plna nadrz -plna nadrz? me se to zda dost malo... Citovat
vendelinek Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 jj,od plna do plna,jinak bych to takle dobře měřit nemohl,až se naučim s tim jezdit a budu už vědít jak zacházet s plynem,tak nebudu tankovat do plný,je to zbytečně těškej zadek a musim ho furt tahat,takže to bude taky znát když budu mít třeba jen polovičku nádrže:myslim Citovat
ChouLu Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Uvidíme na jaře co a jak bude... dám dohromady na tomhl co není.. opravim kosmetické vady a kdyby se objevilo nějaké HDI, tak asi váhat nebudu Citovat
vendelinek Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 musim po pravdě říct,že jsem nikdy naftu nechtěl,protože jezdim a courám taky po městě a to prej nafta nemá ráda,tak uvidim,ted mám čerstvě udělaný rozvody se všim všudy a ten moturek je slyšet že si přede spokojeně,tak bych si docela přál,aby mi to nějakej čas vydrželo bez investic:) Citovat
davidekcz Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Taky doufam,ze mi bude v poho slapat... ChouLu jdi do HDI jsou to super motory... Citovat
ChouLu Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Uvidíme jak to bude vůbec s vejškou Pokud se dostanu, tak bych asi radší něco většího na cesty do Brna... na druhou stranu 206ku sem v Brně vždycky postavil kamkoliv, kde už se nikdo nerval Citovat
vendelinek Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 no nic chlapci,jdu zkusit udělat hajají,třeba usnu:) tak zatim dobrou:papa Citovat
davidekcz Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 dobrou no ChouLu ty chces na vejsku jo? Citovat
ChouLu Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Jop Letos to nevyšlo dle představ, tak jdu obrok Citovat
davidekcz Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Tak to potom jo... uz mam hlad a hlavne chut na cigo.No jeste chvili...a bude pauza Citovat
ChouLu Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Hlad mám taky a lednice prázdná Zítra jedu k Tomovi pro koncovku na vejfuk, tak musím něco pokoupit na víkend Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.