Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no zatim sem s tim spokojenej,jezdí super,turbo sem zapnul zatim jen jednou a to když jsem potřeboval předjet v dlouhym kopci kamiony,a že by to mělo bejt líný,se mi nezdá jede to jak sviňa,ale jak píšu jsem zvyklej jezdit na spotřebu a tak to nehonim:)

Odesláno

jedničku? kterou? neřikej mi ,že ti to tolik žere,už jsem smaminou hovořil,že sme todle auto měli mít dávno,už jen kvuli spotřebě,nehledě na tu pohodu když to jede a sedíš tam jak král,ale nechci to nijak moc přechvalovat,prostě jsem spokojenej a basta:)

Odesláno

jj.to co mám v podpisu:)

určitě se ta spotřeba změní tedka když se ochladí a bude zima a mrznout a todle je zatim moje první měření,takže,uvidíme jak to bude dál,i dkyž bych se dostal na 6 litrů ,tak je to v zimě super spotřeba:)

Odesláno

jj,od plna do plna,jinak bych to takle dobře měřit nemohl,až se naučim s tim jezdit a budu už vědít jak zacházet s plynem,tak nebudu tankovat do plný,je to zbytečně těškej zadek a musim ho furt tahat,takže to bude taky znát když budu mít třeba jen polovičku nádrže:myslim

Odesláno

Uvidíme na jaře co a jak bude... dám dohromady na tomhl co není.. opravim kosmetické vady a kdyby se objevilo nějaké HDI, tak asi váhat nebudu :)

Odesláno

musim po pravdě říct,že jsem nikdy naftu nechtěl,protože jezdim a courám taky po městě a to prej nafta nemá ráda,tak uvidim,ted mám čerstvě udělaný rozvody se všim všudy a ten moturek je slyšet že si přede spokojeně,tak bych si docela přál,aby mi to nějakej čas vydrželo bez investic:)

Odesláno

Uvidíme jak to bude vůbec s vejškou :) Pokud se dostanu, tak bych asi radší něco většího na cesty do Brna... na druhou stranu 206ku sem v Brně vždycky postavil kamkoliv, kde už se nikdo nerval :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...