Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

rodina o tom ví zatim jen z dopisu na stole,nebot jsme se ještě tendle tejden neviděli,furt maji protisměnu,až zejtra s nima budu mluvit,docela se mi ta cena přehrabuje v mouzku a furt o tom přemýšlím,proč je to takový levnější,aby v tom nebylo ještě něco jinýho,nějaká habaďura,docela bych oželel,že je to sem tam rezatý za tu cenu,ale zdá se mi docela podezřele nízká

Odesláno

no,to určitě,jel bych tam se synem,je to mechanik a za druhý hugo je do aut taky udělanej,tak by tomu měl taky rozumět,že jo:myslim

si myslim,že by tady nenabízel žádnou habaduru a napsal by to všechno na rovinu:myslim

a psal,že to prošlo STK

Odesláno

s tou stk to neni nic rozhodujiciho. Kdyz clovek chce tak projde jakejkoliv vrak. Tim rozhodne nechci huga pomluvit nebo mu kazit kseft. Si o vikendu udelej vylet a jed se na to mrknout

Odesláno

A teď beze srandy...

V době kdy stojí benzín skoro 40Kč kupovat dvoulitr? Jedině v HDIčku.

Vady na laku jsi drobné,ale rostřik na tom bude stát 10 tisíc.

Nevím jak na tom je podvozek :(

Osobně bych do toho nešel.. jedině přestavba na LGP nebo to levně složit a prodat ;)

Jinak proč jedeš pro auto do prahy které je z vysočiny :D :D

[upravil dne 12/10/12 04:42 od ChouLu]

Odesláno

vady na kráse by mi nedělali žádnej problem,to bych si doma udělal,byl to muj chleba ,dělal jsem v lakovně 28 let,takže s tim si hlavu nelámu a dvoulitr ,pokud jsem slyšel,když budu jezdit normálně taky moc nežere,spotřeba by byla skoro stejná jako u tohodle kombika co mám mezi 7-8litry,když to nebudu honit

Odesláno

To možná papírově,ale příprav se tak spíš na 9-10l :( a každej litr je sakra znát :( Jedině LPG nebo se na to vyprdnout a koupit HDi :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...