Martin407 Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 to zalezi na tobe. Nevidel jsem to tak nemuzu soudit. Ale pokud se ti libi, chces ho a mas to posveceny v rodine tak proc ne Citovat
vendelinek Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 rodina o tom ví zatim jen z dopisu na stole,nebot jsme se ještě tendle tejden neviděli,furt maji protisměnu,až zejtra s nima budu mluvit,docela se mi ta cena přehrabuje v mouzku a furt o tom přemýšlím,proč je to takový levnější,aby v tom nebylo ještě něco jinýho,nějaká habaďura,docela bych oželel,že je to sem tam rezatý za tu cenu,ale zdá se mi docela podezřele nízká Citovat
vendelinek Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 i když zase pro mě je to cena dobrá za takovýdle auto,dost bych ušetřil při tech cenách ,co jsou za tendle ročník na internetu:) Citovat
Martin407 Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 to chce to s nekym kdo ty auta zna prakticky do sroubku videt a projet Citovat
ChouLu Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Jen to vem Budu ti delat dvorního diagnostika za těžký prachy Citovat
Martin407 Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 pri takovy cene to chce hodne dobre rozmyslet. Abys nekoupil nejakou popelnici do ktery budes akorat lejt prachy a hovno do toho Citovat
vendelinek Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 no,to určitě,jel bych tam se synem,je to mechanik a za druhý hugo je do aut taky udělanej,tak by tomu měl taky rozumět,že jo:myslim si myslim,že by tady nenabízel žádnou habaduru a napsal by to všechno na rovinu:myslim a psal,že to prošlo STK Citovat
vendelinek Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 ChouLu,snad by si mě nechtěl voškubat čoveče:bacha:D:D pro mě by to muselo bejt zadarmo:D Citovat
Martin407 Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 s tou stk to neni nic rozhodujiciho. Kdyz clovek chce tak projde jakejkoliv vrak. Tim rozhodne nechci huga pomluvit nebo mu kazit kseft. Si o vikendu udelej vylet a jed se na to mrknout Citovat
vendelinek Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 no to mám v plánu,ale zase když tam pojedu,je to docela kousek,tak bych nechtěl jet jen tak naprázdno jen pro cestu tam a zpátky Citovat
ChouLu Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 A teď beze srandy... V době kdy stojí benzín skoro 40Kč kupovat dvoulitr? Jedině v HDIčku. Vady na laku jsi drobné,ale rostřik na tom bude stát 10 tisíc. Nevím jak na tom je podvozek Osobně bych do toho nešel.. jedině přestavba na LGP nebo to levně složit a prodat Jinak proč jedeš pro auto do prahy které je z vysočiny :D [upravil dne 12/10/12 04:42 od ChouLu] Citovat
Martin407 Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 jak je to daleko? Pohledej kdyztak na netu i jiny kousky co by byly po ceste nebo tam v okoli, vem si vic penez a myslim si ze neco dovezes Citovat
vendelinek Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 vady na kráse by mi nedělali žádnej problem,to bych si doma udělal,byl to muj chleba ,dělal jsem v lakovně 28 let,takže s tim si hlavu nelámu a dvoulitr ,pokud jsem slyšel,když budu jezdit normálně taky moc nežere,spotřeba by byla skoro stejná jako u tohodle kombika co mám mezi 7-8litry,když to nebudu honit Citovat
ChouLu Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 To možná papírově,ale příprav se tak spíš na 9-10l a každej litr je sakra znát Jedině LPG nebo se na to vyprdnout a koupit HDi Citovat
vendelinek Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 a za další,řikal jsem a psal tady ,že na to zatim nechvátám,neni to akutní,ale ta cena mě docela pitvá Citovat
Martin407 Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 prestavba na lpg se u toho nevyplati. U takovyho motoru to bude stat peknej ranec Citovat
vendelinek Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 no to jo,a za druhý plyn v autě nechci ani náhodou,vubec plyn nechci,je to pro mě plynová bomba a nevíš kdy začne tikat pro prdelí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.