Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kdyz kolikrat vidim kolik si za hodinu servisu uctujou tak to jsou sumy jako krava. A nejsou to jen autoservisy. Nase firma dela prakticky taky servis (ostreni nastroju povazuje sef jako servis) a ty ceny za ostreni jsou pekny palby

Odesláno

Jo ceny servisů.. to je kapitola sama pro sebe, stačí se podívat na peugeot.

Otec po nich chtěl aktivovat denní svícení.

Havl Brod: 1250/hod - i když je to práce na 5 minut

Humpolec - 650/30min - lepší než havl Brod

Jihlava - 650/30min - ale servisák by to udělal bokem za 400

Ve výsledku jsem se nasral a objednal Lexii z číny... za 3 dny byla doma a konečná cena 2600Kč a už se mi mnohonásobně vrátila ;)

Odesláno

Na druhou stranu tu diag v peugeotu chápu :) Oni si platí servicebox... a roční předplatné stojí 2395.00.. nikoliv Kč ale EURO!!! tedy celkem asi 60 tisic ročně, tak na to někde musí vzít :) ale když chci jen blbý světla,tak by si za to mohli říct 200 a naschle..

Vendo Ahoooj :papa:papa:papa

[upravil dne 12/10/12 03:50 od ChouLu]

Odesláno

Kéžby... sám sem několikrá platil 5€/hod abych našel schémata k závadě...

Ono je sice hezký že si předplatíš hodinu a jsi tam 5 minut... a myslíš si, že ti zbytek zůstane na příště ale to blbost.

Od té doby co se připojíš, tak se ta hodina odečítá a po hodině máš utrum... a je jedno jeslti si tam byl 30s nebo celou hodinu :myslim

Odesláno

nenechá se svítit,ale musim se stydět,jdu zpátky do pelechu,kdyby mě nevzbudil odpad a nemusel jsem tlačit ,tak ještě spim,jsem trochu utahanej jako kůň a bolí mě ruka v rameňu,katastrofa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...