Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak to je dobře že jsi už tady,tak povídej nebo piš,jak ste se tam měli jak to probíhalo,jsem docela zvědavej a nějaký fotečky taky máš z akce?:)

Odesláno

Sraz.. no takle.. dostal jsem vynadáno... kapku mi parkrát ujela noha po spojce :mad: tak mám u bédi puntík :(

Fotečky nějaký mám,ale jelikož nejsem doma,tak nemám kábl :(

A jinak sraz hodnotím pozitivně :) Sešlo se nás opravdu hodně :) Poznal jsem nové lidi :) A orienťák byl taky zážitek :D

Odesláno

ježiš,nestyď se a rozbal to,tak už se vymáčkni,co nám chceš říct nebo vlasně napsat:D

to ic,to nevadí,stane se ,no:D

[upravil dne 30.9.2012 00:39 od vendelinek]

Odesláno

Jsem u maminky v Brodě :D

A orienťák... jsme se ptali místních domorodců... a ty nám toho nakukali.. ve výsledku z toho nic dobře nebylo :D

Odesláno

možná ste udělali dobře,že ste se nestavili,sem trochu nachcípanej a furt posmrkávám a kejhám,tak se tak trochu kurýruju abych byl v pondělí trochu fit :(

Odesláno

tendle rok už mám vybraný marození(jak jsem byl v nemocnici a 7 neděl doma ),a nechtěl bych znova,už jen kvuli zaměstnání,jsem tam zatim půl roku a nerad bych abych zase hledal něco jinýho:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...