Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
ježiš to je seriál,dej si radši nějakej pěknej film:D

kdysi jsem na to taky koukal a nějak mě to už nebere:D

Když mě ty žluťáci baví :D:D

Navíc nemám připojení na to abych mohl sosat filmy. Musím jen u rodičů a tam jedeme jednou za čas. Naštěstí za 14 dní nám končí smlouva na internet a půjdem jinam a to už bude o něčem jiným, budu stahovat a dohánět to co jsem za 2 roky promeškal :D:D

Odesláno

Pěkná :super Moc se mi líbí ty bezrámový telky, to je stejně hroznej pokrok proti těm krabicím co byly ještě před pár lety..

A co 3D to jsi nechtěl? Dneska už je to cenově skoro stejný....

Odesláno

Gabrieli,to máš stejnou rozměrově jako já,jsem s ní spokojenej,jen jsem tenx za ní dal docela dost penízek 16500kč,dneska už je to hodně levnější,no:(

[upravil dne 5.9.2012 01:48 od vendelinek]

Odesláno
já mám od O2 adsl ,tv a internet

My máme internet od u:fon a opravdu nic horšího jsem v ýivotě nepoznal, kvalita připojení žádná, pořád to padá, no hrůza.Třeba film 700mb, pokud připojení nespadne tak to mám tak na 9-10 hodin :bojim:bojim Reklamovat skoro nejde. nikdo se s Tebou nebaví.No 22.9. končí smlouva, už se nemůžu dočkat...

Odesláno
3D jsem nechtěl,kolega v práci má a říkal že nevyužíva

No na běžný dívání to asi ještě nebude, ale mít nějakej filmek natočenej přímo 3D, třeba na blueray, to musí být paráda si to doma užít ne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...