Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: volvik

no house neni spatny ale co je lepsi tak je \"Jak jsem poznal vasi mamu\" to je nejlepsi serial vsech dob ;)

Souhlasim, Jani klidne zapujcim divka :mrk

Odesláno

Ta damy a panove dneska mam perfektni nocni hlidani nasel jsem v praci promitacku a platno tak se divam na filmy :D

pak ty ND na Hyundaije maji vypadat , kdo to má prodávat :bacha:aut:D

Odesláno

no co no ja jenom opravuju stroje a zatim se zadny nekazi uz 3 nocni :D takze mam klid :D a ty dily delaji baby (mlade :D:aut)takze ja za to nemuzu jak se neco po...e :D

Odesláno

no co no ja jenom opravuju stroje a zatim se zadny nekazi uz 3 nocni :D takze mam klid :D a ty dily delaji baby (mlade :D:aut)takze ja za to nemuzu jak se neco po...e :D

no ja jen ze tech garanci u hyundaje je nejak v posledni době moc :D

Odesláno
:D no jo ja osobne bych si nikdy hyundaie nekoupil ale jak si jezdim v tech nasich sluzebnich tak to ma akorat odpich ale bezpecnost nic moc :D ale i tak jak to tady vidim jak se delaji ty dvere tak bych si ho nikdy nekoupil:D:bojim
Odesláno

:D no jo ja osobne bych si nikdy hyundaie nekoupil ale jak si jezdim v tech nasich sluzebnich tak to ma akorat odpich ale bezpecnost nic moc :D ale i tak jak to tady vidim jak se delaji ty dvere tak bych si ho nikdy nekoupil:D:bojim

NO IX55 SE JIM POVEDLA

Odesláno

nevim me se to moc nelibi jeste do nedavna se mi libila I30-ka ale ta uz se mi taky prestala libit a do IX55 dvere nedelame zatim je delame jenom do I30, I30SW, I20 a nejake SUV se mi zda ale ted nechci kecat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...