volvik Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 tak a uz mi to zacalo ted muzu hlidat jak mi nekdo pomuze budu rad :aut a jak ne tak :bacha:bacha Citovat
agresssor Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 tak ja uz jdu z prace domuz takze me hlidani skoncilo :D:D:D Citovat
f3Rd@ Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Tak ja to tu prebiram... vydrzim tu zas do rana... Citovat
Pata Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: volvik no house neni spatny ale co je lepsi tak je \"Jak jsem poznal vasi mamu\" to je nejlepsi serial vsech dob Souhlasim, Jani klidne zapujcim divka Citovat
volvik Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 :)konecne nekdo je to fakt dobry serial ktery si nikdy nenecham ujit a vzdy jak vyjde novy dil tak stahuju Citovat
f3Rd@ Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 no tak to se na to musim kouknout... ale ze nam to dnes uteklo, co? Tak ja se pomalu loucim... Citovat
volvik Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Ta damy a panove dneska mam perfektni nocni hlidani nasel jsem v praci promitacku a platno tak se divam na filmy Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: volvik Ta damy a panove dneska mam perfektni nocni hlidani nasel jsem v praci promitacku a platno tak se divam na filmy pak ty ND na Hyundaije maji vypadat , kdo to má prodávat Citovat
volvik Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 no co no ja jenom opravuju stroje a zatim se zadny nekazi uz 3 nocni takze mam klid a ty dily delaji baby (mlade :aut)takze ja za to nemuzu jak se neco po...e Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: volvik no co no ja jenom opravuju stroje a zatim se zadny nekazi uz 3 nocni takze mam klid a ty dily delaji baby (mlade :aut)takze ja za to nemuzu jak se neco po...e no ja jen ze tech garanci u hyundaje je nejak v posledni době moc Citovat
volvik Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 no jo ja osobne bych si nikdy hyundaie nekoupil ale jak si jezdim v tech nasich sluzebnich tak to ma akorat odpich ale bezpecnost nic moc ale i tak jak to tady vidim jak se delaji ty dvere tak bych si ho nikdy nekoupil:D:bojim Citovat
volvik Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 jsem zastance pravidla ktere jsem tady nekde videl u nejakeho clena a hned se mi zalibilo \"jen francouzi delaji auta pro lidi\" Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: volvik no jo ja osobne bych si nikdy hyundaie nekoupil ale jak si jezdim v tech nasich sluzebnich tak to ma akorat odpich ale bezpecnost nic moc ale i tak jak to tady vidim jak se delaji ty dvere tak bych si ho nikdy nekoupil:D:bojim NO IX55 SE JIM POVEDLA Citovat
volvik Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 nevim me se to moc nelibi jeste do nedavna se mi libila I30-ka ale ta uz se mi taky prestala libit a do IX55 dvere nedelame zatim je delame jenom do I30, I30SW, I20 a nejake SUV se mi zda ale ted nechci kecat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.