shwaara Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 Klidně bych spal, ale musím se učit, zbývá mi ještě cca 100 stran, takže bych to viděl, že to tu do rána po oku pohlídám Citovat
punkac Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 jsem tu, mám noční, je všude klid akorát to vypadá, že ráno bude všude námraza Citovat
dobrmik Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 hmm koukám že hlídaču už tu je dost tak pujdu asi už spát....:aut Citovat
Fuller Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 To si piš, dneska zase tak do 2 určitě, pak se uvidí, ve 2 si totiž beru antibiotika Citovat
shwaara Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 Taky min do dvou.. Vstával jsem dnes v 17h, nějak jsem přetáh Citovat
punkac Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 no já klasika do šesti do rána a to si antibiotika neberu ale asi si z těch jouzů vezmu antidepresíva Citovat
Fuller Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 Nedá mi to a musim se s vámi podělit o jednu skladbu, která je podle mě velice přijemná, né nadarmo se tomu říká IDM (Intelligent Dance Music) nebo taky Ambiente. To máte k tomu hlídání a myslim si, že i řídit se u toho dá dobře. Někomu to může přijít stereotypní, ale 100 lidí, 100 chutí. http://www.youtube.com/watch?v=PdTbgx5ZXSk&feature=related Citovat
shwaara Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 Nic pro mě, k učení musím mít klid a v noci bych u toho za volantem asi usl Citovat
Fuller Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 Tak já to mám přesně naopak a nejenom u učení. Vlastně bez hudby ani ránu. A zrovna u tohodle a podobných typů hudby se mi řídí nejlíp. Citovat
punkac Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 já mám svojí hudbu, koukám na točící se kolo za rytmu bouchání trubek Dneska trubka, zejtra vejfuk Citovat
punkac Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 když jsem se ještě učil, musel jsem mít klid a kafe s cigárem Dnes se už neučím a proto nekouřím , kafe občas, ale néé žádnýho turka, jen kvalitní presso Citovat
Fuller Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 Tak kdybych mohl v pokoji kouřit, tak se 3/4 věcí dělaj uplně jinak, vo tom žádná. Turka nepiju ale pressovač ani jinej kávovar doma nemáme, jako ostatně spoustu dalších užitečnejch věcí, ale to je mojí jeblou máti. Takže jedině rozpustný. Citovat
shwaara Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 Nekouřím a kafe jsem nikdy neměl, bojím se, že bych na něm byl závislej jako spousta mých spolužáků... Výjimečně si dám colu. Jinak k učení piju vodu a ono to taky jde Citovat
Fuller Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 Heh, debata na dlouho, ale noc je ještě mladá. Jsem, ale nechtěnej. A proč jeblá? Nemáme mikrovlnku, toustovač, že to prej škodí zdraví, ale že má každej mobil a v baráku jsou 2 počítače, už jí nevysvětlim. Kupuje a vaří jenom samý BIO:blicismajlik a pak si stežuje, že nejsou peníze, ale že je to 4x dražší jen kuli tomu, aby si ten zemědělec zaplatil certifikát, že je fakt BIO a ve finále je spousta BIO věcí horší, než ty normální, jí taky nevysvětlim. Že sem kuli tomu hubenej a když snim někde něco běžnýho a je mi z toho hned blbě, to jí do hlavy taky nenatluču.... Mám pokračovat? Citovat
shwaara Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 Hm, tak to pak docela chápu Tvou antipatii.. edit: na druhou stranu, určitě to myslí jen dobře... [upravil dne 20/1/10 shwaara] Citovat
Fuller Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 Tak jasný, viď, jenže špatný je na tom to, že jí to nevysvětlim....nebo spíš ona si to ani nechce nechat vysvětlit. Taky nejsem svatej, ani dokonalej, kdo je, ať hodí Priusem, ale prostě čeho moc, toho příliš. Pak jediná moje radost je práce = peníze = auto, počítač, hospoda, kamarádi, přátelé, hlavně né \"doma\". A ona se tomu ještě diví. Citovat
punkac Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 hmm, to je mi upřímně líto, asi bych doma už nebydlel holt rodiče a sourozence si nevybereš nikdy V rodině táty je to podobný, je ze čtyř dětí a dvě jsou normál a dvě abnormál Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.