Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

když jsem se ještě učil, musel jsem mít klid a kafe s cigárem

Dnes se už neučím a proto nekouřím :D, kafe občas, ale néé žádnýho turka, jen kvalitní presso :D

Odesláno

Tak kdybych mohl v pokoji kouřit, tak se 3/4 věcí dělaj uplně jinak, vo tom žádná. Turka nepiju :blicismajlik ale pressovač ani jinej kávovar doma nemáme, jako ostatně spoustu dalších užitečnejch věcí, ale to je mojí jeblou máti. Takže jedině rozpustný.

Odesláno

Nekouřím a kafe jsem nikdy neměl, bojím se, že bych na něm byl závislej jako spousta mých spolužáků... :) Výjimečně si dám colu. Jinak k učení piju vodu a ono to taky jde :)

Odesláno

Heh, debata na dlouho, ale noc je ještě mladá. Jsem, ale nechtěnej. A proč jeblá? Nemáme mikrovlnku, toustovač, že to prej škodí zdraví, ale že má každej mobil a v baráku jsou 2 počítače, už jí nevysvětlim. Kupuje a vaří jenom samý BIO:blicismajlik a pak si stežuje, že nejsou peníze, ale že je to 4x dražší jen kuli tomu, aby si ten zemědělec zaplatil certifikát, že je fakt BIO a ve finále je spousta BIO věcí horší, než ty normální, jí taky nevysvětlim. Že sem kuli tomu hubenej a když snim někde něco běžnýho a je mi z toho hned blbě, to jí do hlavy taky nenatluču.... Mám pokračovat?

Odesláno

Tak jasný, viď, jenže špatný je na tom to, že jí to nevysvětlim....nebo spíš ona si to ani nechce nechat vysvětlit.:bojim

Taky nejsem svatej, ani dokonalej, kdo je, ať hodí Priusem, ale prostě čeho moc, toho příliš. Pak jediná moje radost je práce = peníze = auto, počítač, hospoda, kamarádi, přátelé, hlavně né \"doma\". A ona se tomu ještě diví.

Odesláno

hmm, to je mi upřímně líto, asi bych doma už nebydlel

holt rodiče a sourozence si nevybereš nikdy

V rodině táty je to podobný, je ze čtyř dětí a dvě jsou normál a dvě abnormál :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...