Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Není co dodat...spolehlivost se zatím ukázala ve vší parádě :D Nicméně dát za náraz například do sněhové závějě, která nic moc s autem neudělá, 4 tisíce za pyropatrony..to je jiná.

Odesláno
Není co dodat...spolehlivost se zatím ukázala ve vší parádě :D Nicméně dát za náraz například do sněhové závějě, která nic moc s autem neudělá, 4 tisíce za pyropatrony..to je jiná.

Ono by to \"mělo\" reagovat jen někdy.. nad 30km/hod a podle polohy plynového pedálu... ve výsledku budeš rád, že bude jen očouzený sklo a patrony v hajzlu..

4k patrony, ty trhací čepy tak litr.. vymazání jednotky a práce.. 2 tisice? možná víc.. jsme na 7...

Jinak by mě zajímalo, zda bude kupující při prodeji obeznámen s tím, že tam nesmí dát rámeček na RZ :D

Odesláno

Zapomněl si tam nulu :aut:D jen by mě zajímalo kolikrát vydrží celé uchycení kapoty.. je hezké že vyměníš panty, ale základ tam zůstane a to se musí zákonitě po několikátém výbuchu hnout.. nedejbože aby ti patrona proletěla sklem dovnitř :bojim

Odesláno

No však tam píšou. Nová kapota osmičku bez laku, lak trojku. S těma patronama a se vším, tě to vyjde na 20 tisíc a máš vystaráno :D Řekl bych, že deaktivace tohoto zařízení bude první věc, která se bude řešit na nějakym octaviaklubu. :D

Odesláno

Já myslím, že se tam bude řešit hodně věcí... jééj to bude štípání, letování a spojování kabelů, odporů a různejch blbostí...

Nebo vyrvat palubkák :aut

Venda: :papa

Odesláno

Už měsíc lítám na pobočku v HB a vyřizuju klubový slevy... a do dneška mě nebyli schopni zařadit do databáze.. dneska jsem se tam už nasral a chtěl vedoucího,že mu dám Pe.Tra ať si pokecaj.. ale on tam zase nebyl (už asi po 5...).

Tak mi došla trpělivost, už nasranej jsem se zeptal jestli to mám řešit jinde, když oni toho nejsou schopni a bylo mi odpovězeno, že klidně...

Potřeboval jsem žárovky.. tak mi na ně dal velkou slevu 10%... s tím jsem ho poslal někam, že na klub je 20%.. nebyl schopnej už nic řešit, tak jsem poděkoval a odešel..

Tak jsem napsal ostrej román na centrálu.. doufám, že to bude mít nějakou odezvu :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...