vendelinek Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 dám se podat,nevim:myslim mas spat ... co tu este robis ? koukám,jestli se to tady nezvrhlo:D Citovat
efka Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 sa zacina ... juuuuj Chlapi v krčme sa hádajú, kto z nich má väčšieho ftáka. Po 3 hodinách hádky to jedného prestane baviť a tak navrhne: \"Čo sa tu budeme handrkovať, vyložme ich na stôl aby sme to porovnali\". Chlapi tak urobia a v tom do krčmy vojde buzerant. Prekvapene sa pozerá a nakoniec sa opýta: \" Kurva, chlapi, čo to tu je, švédske stoly? Citovat
efka Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 a aby ste nepovedali ze davam len na vas .... Príde žena k lekárovi s prosbou: - Pán doktor, predpíšte mi niečo na utíšenie sexuálneho chtíča. - Nóó... - vraví lekár po vyšetrení - Vy trpíte klinickou nymfomániou. Predpíšem vám trocha brómu. Príde žena domov, tresne receptom na stôl a kričí na manžela: - Že kurva ?!???!??? Hovno !!!!! Chorá som !!! Citovat
vendelinek Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 aještě jsi psala ale no ved ma tu nenechavajte samu -(,tak sem čekal ,jestli tady s tebou někdo je aby se nebála:D no a já jdu spinkat:) dobjou kuny moje Citovat
efka Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 aještě jsi psala ale no ved ma tu nenechavajte samu -(,tak sem čekal ,jestli tady s tebou někdo je aby se nebála:D no a já jdu spinkat:) dobjou kuny moje ma neser ... to takto sa robi z podvozkom v zime ze nazhavis a potom nechas v tom mraze chladnut ? Citovat
efka Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 a nech sa ti sladko spi : Do taxíku vběhne úplně nahá dívka a zadá adresu. Taxikáři to nedá a ve zpětném zrcátku si dívku prohlíží. Dívka po chvíli mlčení znervózní: \"To jste ještě v životě neviděl nahou dívku?\" \"Ale jistě, jen tak přemýšlím odkud vytáhnete peníze na zaplacení.\" Citovat
vendelinek Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 sa zacina ... juuuuj Chlapi v krčme sa hádajú, kto z nich má väčšieho ftáka. Po 3 hodinách hádky to jedného prestane baviť a tak navrhne: \"Čo sa tu budeme handrkovať, vyložme ich na stôl aby sme to porovnali\". Chlapi tak urobia a v tom do krčmy vojde buzerant. Prekvapene sa pozerá a nakoniec sa opýta: \" Kurva, chlapi, čo to tu je, švédske stoly? Citovat
vendelinek Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 a nech sa ti sladko spi : Do taxíku vběhne úplně nahá dívka a zadá adresu. Taxikáři to nedá a ve zpětném zrcátku si dívku prohlíží. Dívka po chvíli mlčení znervózní: \"To jste ještě v životě neviděl nahou dívku?\" \"Ale jistě, jen tak přemýšlím odkud vytáhnete peníze na zaplacení.\" to by mě taky zajímalo :D Citovat
vendelinek Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Kuna se hlásí šéfe jak kuna se hlásí šéfe,děláte mi tady z toho bordel:bacha:D a ty evíku taky [upravil dne 20.1.2013 05:57 od vendelinek] Citovat
efka Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Kuna se hlásí šéfe jak kuna se hlásí šéfe,děláte mi tady z toho bordel:bacha:D a ty evíku taky [upravil dne 20.1.2013 05:57 od vendelinek] kua cista nuda bez teba Citovat
vendelinek Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 jak to? tady je šikovnejch lidu dost a dost a srandičky na to si tady užiješ taky dost:D [upravil dne 20.1.2013 06:00 od vendelinek] Citovat
vendelinek Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 a coto že nespíš,předpokládám,že v práci nejsi:myslim to je tvoje dcerka na tom avataru? [upravil dne 20.1.2013 06:02 od vendelinek] Citovat
efka Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 jak to? tady je šikovnejch lidu dost a dost a srandičky na to si tady užiješ taky dost:D [upravil dne 20.1.2013 06:00 od vendelinek] poznas :-d Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.