Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

sa zacina ... juuuuj

Chlapi v krčme sa hádajú, kto z nich má väčšieho ftáka. Po 3 hodinách hádky to jedného prestane baviť a tak navrhne: \"Čo sa tu budeme handrkovať, vyložme ich na stôl aby sme to porovnali\". Chlapi tak urobia a v tom do krčmy vojde buzerant. Prekvapene sa pozerá a nakoniec sa opýta: \" Kurva, chlapi, čo to tu je, švédske stoly?

Odesláno

a aby ste nepovedali ze davam len na vas .... :D

Príde žena k lekárovi s prosbou:

- Pán doktor, predpíšte mi niečo na utíšenie sexuálneho chtíča.

- Nóó... - vraví lekár po vyšetrení - Vy trpíte klinickou nymfomániou. Predpíšem vám trocha brómu.

Príde žena domov, tresne receptom na stôl a kričí na manžela:

- Že kurva ?!???!??? Hovno !!!!! Chorá som !!!

Odesláno

aještě jsi psala ale no ved ma tu nenechavajte samu -(,tak sem čekal ,jestli tady s tebou někdo je aby se nebála:D

no a já jdu spinkat:)

dobjou kuny moje

Odesláno
aještě jsi psala ale no ved ma tu nenechavajte samu -(,tak sem čekal ,jestli tady s tebou někdo je aby se nebála:D

no a já jdu spinkat:)

dobjou kuny moje

ma neser ... to takto sa robi z podvozkom v zime ze nazhavis a potom nechas v tom mraze chladnut ? :P

Odesláno

a nech sa ti sladko spi :

Do taxíku vběhne úplně nahá dívka a zadá adresu. Taxikáři to nedá a ve zpětném zrcátku si dívku prohlíží. Dívka po chvíli mlčení znervózní: \"To jste ještě v životě neviděl nahou dívku?\" \"Ale jistě, jen tak přemýšlím odkud vytáhnete peníze na zaplacení.\"

Odesláno
sa zacina ... juuuuj

Chlapi v krčme sa hádajú, kto z nich má väčšieho ftáka. Po 3 hodinách hádky to jedného prestane baviť a tak navrhne: \"Čo sa tu budeme handrkovať, vyložme ich na stôl aby sme to porovnali\". Chlapi tak urobia a v tom do krčmy vojde buzerant. Prekvapene sa pozerá a nakoniec sa opýta: \" Kurva, chlapi, čo to tu je, švédske stoly?

PBFdh.gif

Odesláno
a nech sa ti sladko spi :

Do taxíku vběhne úplně nahá dívka a zadá adresu. Taxikáři to nedá a ve zpětném zrcátku si dívku prohlíží. Dívka po chvíli mlčení znervózní: \"To jste ještě v životě neviděl nahou dívku?\" \"Ale jistě, jen tak přemýšlím odkud vytáhnete peníze na zaplacení.\"

to by mě taky zajímalo :D:D

Odesláno
Kuna se hlásí šéfe :mrk

jak kuna se hlásí šéfe,děláte mi tady z toho bordel:bacha:D

a ty evíku taky :bacha:D

[upravil dne 20.1.2013 05:57 od vendelinek]

Odesláno
Kuna se hlásí šéfe :mrk

jak kuna se hlásí šéfe,děláte mi tady z toho bordel:bacha:D

a ty evíku taky :bacha:D

[upravil dne 20.1.2013 05:57 od vendelinek]

kua cista nuda bez teba :)

Odesláno

jak to?

tady je šikovnejch lidu dost a dost a srandičky na to si tady užiješ taky dost:D

[upravil dne 20.1.2013 06:00 od vendelinek]

Odesláno

a coto že nespíš,předpokládám,že v práci nejsi:myslim

to je tvoje dcerka na tom avataru?:myslim

[upravil dne 20.1.2013 06:02 od vendelinek]

Odesláno
jak to?

tady je šikovnejch lidu dost a dost a srandičky na to si tady užiješ taky dost:D

[upravil dne 20.1.2013 06:00 od vendelinek]

poznas :)

:-d

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...