Nanjua Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Tak už jsem toho pána pozdravila:D:D:D [upravil dne 27/12/12 01:51 od Nanjua] Citovat
punkac Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 největši uspěch jsme slavili na refyži tramwaye s tímto dialogem. Podotýkám náš živitel Aperam je poddruh Arcelormittalu, takže jsme ráno stáli na předposlední zastávce ArcelorMittal hlavní brána, která byla plná tavičů a no zkrátka bandasek (tež jsem polobandaska, není to vůbec myšleno hanlivě) a rozvíjeli jsme tenhle dialog (snažili jsme se bavit kratce) Znaš tenhle? Ne povidej, Šermuji se dva haviři kokotama a ten jeden řika druhemu. Mňa už to nebavi - zapichni mňa :D:D a ty lidi okolo vubec nic, žádný děte do prdele a nedělejte si srandu. Ba naopak nám poradili, kam jít a pod fakt mě to mile překvapilo. V UL tohle není a to je škoda. Ve městě na tý Karolíně jezdila jedna Tramway (nebo elektrika) za druhou a tam jsme zase zkoušeli dalekej vítězoslavnej pohled na tramway se slovy Koukej, koukej už jede! Vypadá výborně. Je lepší než předtím. Má o jeden vagon víc. Kolega sklesle prohlásí, nene minule měla o dva míň. Tady už se někdo přidal a zasmál se. Schválně z čeho to je? Citovat
punkac Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 áááá to je nám tady host LEDky jsou dobrá věc.. dokud s nima nechceš dělat psí kusy bydlím v 1 plus 1 paneláku, takže ty půlený rozvody bych využil v tom prvním 1 pokoji. Tak jsem to měl i dřív, půlený vypínač ovládal tři a jednu žárovku v lustru. Ale u tohohle se mi líbí možnost dálkovýho stmívání a pamatuje si to i poslední nastavenou intenzitu. Možná do kuchyně, ale tam jsem si zvykl na dvě 100W žárovky a jejich světlo při vaření, nevím, jestli by to ledky dokázaly nahradit Citovat
ChouLu Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Kuchyň jsem řešil 10x LED studená bílá... studenou pro to, že v té barvě vynikne každý detail a zákazník si to chválí jak je to super Nicméně osvětlení nad linkou bude také, ale s tím už se počítalo při návrhu Jinak místnost asi 4,5x3m Citovat
punkac Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 mám nad barovým pultem ty 2x100W a nad sporákem mám zářivku takže teplé i studené světlo Citovat
ChouLu Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Ono zase cca 250W je docela slušný... ty LED když jsem měřil tak jsem se dostával do 5W... tedy v kuchyni je spotřeba 50W.. plus usporka nad jidelním stolem 22W (tam zákazník z důvodu ceny volil usporku.. i když na druhou stranu já si o tom myslím své.. )... osvětlila by to i bodovka, ale nad stolem se vynechala a svěsil se tam právě ten lustr A na lince ještě nic není.. došli peníze Citovat
punkac Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 chtělo by to vidět naživo, nemáš alespoň nějaký obrázky nebo video? I když to je taky naprd ku vnímání světelné intenzity a teploty barvy Citovat
ChouLu Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Foto někde mám Ale asi doma na stolním PC Já se ti juknu Nicméně jak říkáš.. fotografie zkreslují Citovat
punkac Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 hoď mi to do mejlu, pls no nic, jdu koukat na majora spát se mi nechce, asi si otevřu plzeňský Citovat
ChouLu Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Při predstavě, že za 5,5 hodiny stávám, bych si šel tak otevřít.. ale jdu zkusit usnout Dobjou Citovat
ChouLu Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Dneska vlastně včera totálně nasraně.. přijedu k nemocnici..zmačknu DO.. cvak cvak a auto nešlo zamknout Citovat
ChouLu Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 a lidi na tebe koukaj jak na zloděje, když se hrabeš v pojistkach .. stejne sem to nevyresil az doma... utrhl se kabel ve dveřích.. ale za reprákem Co ty? Citovat
davidekcz Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 ale docela pohoda, zítra chce žena do Brna tak vyrazime na vylet Citovat
ChouLu Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 O Brně mi ani nemluv.. kvuli němu nemůžu na zímní klouzání a nevím jak to bude s Francií Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.