Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

největši uspěch jsme slavili na refyži tramwaye s tímto dialogem. Podotýkám náš živitel Aperam je poddruh Arcelormittalu, takže jsme ráno stáli na předposlední zastávce ArcelorMittal hlavní brána, která byla plná tavičů a no zkrátka bandasek (tež jsem polobandaska, není to vůbec myšleno hanlivě) a rozvíjeli jsme tenhle dialog (snažili jsme se bavit kratce) Znaš tenhle? Ne povidej, Šermuji se dva haviři kokotama a ten jeden řika druhemu. Mňa už to nebavi - zapichni mňa :D:D:D a ty lidi okolo vubec nic, žádný děte do prdele a nedělejte si srandu. Ba naopak nám poradili, kam jít a pod fakt mě to mile překvapilo. V UL tohle není a to je škoda. Ve městě na tý Karolíně jezdila jedna Tramway (nebo elektrika) za druhou a tam jsme zase zkoušeli dalekej vítězoslavnej pohled na tramway se slovy Koukej, koukej už jede! Vypadá výborně. Je lepší než předtím. Má o jeden vagon víc. Kolega sklesle prohlásí, nene minule měla o dva míň. Tady už se někdo přidal a zasmál se. Schválně z čeho to je?

Odesláno
áááá to je nám tady host :aut

LEDky jsou dobrá věc.. dokud s nima nechceš dělat psí kusy ;)

bydlím v 1 plus 1 paneláku, takže ty půlený rozvody bych využil v tom prvním 1 pokoji. Tak jsem to měl i dřív, půlený vypínač ovládal tři a jednu žárovku v lustru. Ale u tohohle se mi líbí možnost dálkovýho stmívání a pamatuje si to i poslední nastavenou intenzitu. Možná do kuchyně, ale tam jsem si zvykl na dvě 100W žárovky a jejich světlo při vaření, nevím, jestli by to ledky dokázaly nahradit

Odesláno

Kuchyň jsem řešil 10x LED studená bílá... studenou pro to, že v té barvě vynikne každý detail :) a zákazník si to chválí jak je to super :) Nicméně osvětlení nad linkou bude také, ale s tím už se počítalo při návrhu :)

Jinak místnost asi 4,5x3m ;)

Odesláno

Ono zase cca 250W je docela slušný... ty LED když jsem měřil tak jsem se dostával do 5W... tedy v kuchyni je spotřeba 50W.. plus usporka nad jidelním stolem 22W (tam zákazník z důvodu ceny volil usporku.. i když na druhou stranu já si o tom myslím své.. :D)... osvětlila by to i bodovka, ale nad stolem se vynechala a svěsil se tam právě ten lustr :)

A na lince ještě nic není.. došli peníze :D

Odesláno

chtělo by to vidět naživo, nemáš alespoň nějaký obrázky nebo video? I když to je taky naprd ku vnímání světelné intenzity a teploty barvy

Odesláno

a lidi na tebe koukaj jak na zloděje, když se hrabeš v pojistkach :myslim .. stejne sem to nevyresil :( az doma... utrhl se kabel ve dveřích.. ale za reprákem :D

Co ty?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...