Martin407 Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Vendo Vendo je to uplně jinak ÁÁÁÁ Davídek se nám objevil Citovat
vendelinek Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 to by tak ještě scházelo,to by byla reprezentace naší rep. jako noha:D Citovat
vendelinek Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Hosi dneska tady mam 15 zenskych, chcete fota??? ještě se ptej:D víš jak se řiká,kdo se ptá ,nerad dává Citovat
ChouLu Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Já vsadil litra na šikmovokýho kurz 12... a 4.7, že půjde do druhýho kola Citovat
davidekcz Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Druhy kolo : tapeta,japoncik,sislavej??? :D:D Citovat
vendelinek Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Já nic... ja muzikant.. Davídek za tohle může Ptá se mě jestli znám nějakého Martince nebo Martiňáka, že si ho chce přidat a mám ho v přátelích... tak chvílu přemýšlím, že sice někoho takového znám, ale na FB ho nemám a vůbec proč by si přidával Davídka... tak se ho zeptám jestli to není Kremláček.. a ejhle on to je A pak se mě zeptal kdo to je .. tak mu píšu že martin z fora... vůůbec netušil tak vim zase hovno:Dpěkně ses do toho zamotal:Duž se na nic neptám,mlčim:D Citovat
ChouLu Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Davídku styď se... takovej manager a ty nevíš, že do druhého kola půjdou jen 2 nejúspěšnější pokud to v prvním nikdo nevyhraje na plný čáře Citovat
davidekcz Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Akorat si ze me dela prdel,hajzl jeden Citovat
davidekcz Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Davídku styď se... takovej manager a ty nevíš, že do druhého kola půjdou jen 2 nejúspěšnější pokud to v prvním nikdo nevyhraje na plný čáře To bylo napsany jen ucelove,protoze se mi to tak zrovna hodilo :mad Citovat
ChouLu Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Davídku davíídku... přemýšlel jsi o Bohnicích? Citovat
vendelinek Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 tak už se konečně poprali,no,a tekla taky kref? předpokládám,že se tady bavíte o boxu,nemám tendle sport rád(jestli se tomu nechá vubec řikat sport) Citovat
Martin407 Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Vendo nikdo se bít nebude pokud mi Davídek pošle fotky kterejma se tu chlubí Citovat
davidekcz Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 No ja mam zase strach,ze kdyz je poslu,tak budete zklamany Citovat
ChouLu Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Klucí.. já našel dneska novou práci.. sice ji budu dělat až od jara.. ale bude podemnou 300 lidí Citovat
vendelinek Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 však na ně taky čekám:) to jsou nejdřív keci a když se člověk ozve,tak nic,a furt nic:D Citovat
vendelinek Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Klucí.. já našel dneska novou práci.. sice ji budu dělat až od jara.. ale bude podemnou 300 lidí ty budeš dělat o patro výš?to budeš jezdit výtahem:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.