Feelly Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Tak, ale mě tohle připadá spíš práce pro toho který je sám bez rodiny.. Protože když lítaš po celé EU moc doma přece jen nejsi.. Citovat
davidekcz Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 95% víkendů jsem byl doma- přes týden pryč...pohoda Citovat
Feelly Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Aspon něco, tak víkendy když jsou volný tak to pak ještě jde horší by to bylo bez vejku no.. A jsou za to dost slušné peníze, což v téhle době potřebuje dá se říct každý.. Citovat
davidekcz Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 tak tak,peníze jsou velky lakadlo.jinde se to těžko vydělá...to je taky důvod proč se chci vratit... Citovat
Feelly Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Tady sice jezdíš dny noci.. Ale zase to neni tak hrozné než napřiklad Já nevím čistit komíny špinavá práce a prachu je za to taky dost.. No tak ať ti to víjde Co dělate kuny? Citovat
ChouLu Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Davídku tak až pojedeš někam, tak dej vědět určo bych s tebou aspoň jednou jel Citovat
Martin407 Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 vidis to to neni blbej napad. Mohl by nas vozit po evrope nebo obcas privezt neco co tu jen tak nesezem Citovat
davidekcz Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 člověče pasažeru jsem navozil dost a dost,az zacnu urcite by to nebyl problém... Citovat
Feelly Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Hele klucí vy jste tu určitě takový kulturisti.. Mám na vás dotaz, prostě si chci trošku víc vytrenovat břicho, bohužel je tam nějakej ten špíček u pupíku Neni to tak hrozny jde spíš jen o něj protože mi to kazí celou postavu, nevím jak se ho zbavit každej den dělam prostě sklapky a tak, ale chtělo by to něco víc učinějšího? Nějak se nepřežíram spíš nějakej cvik ještě na břicho.. Díky. Citovat
davidekcz Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 to ja bricho vytrenovany az az:D:D:D:D Citovat
davidekcz Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 :D3tydne trenuju fotbal,to mi zzatim na udrzeni \"standartni postavy\"stačí Citovat
Martin407 Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 my jsme takovy kulturisti teoretici. Ja treba posiluju bicaky zvedanim tuplaku piva Citovat
anthraX306 Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 a ja ti pomuzu jednim prislovim co sem objevil...v životě je dobré se pro něco zapálit, v krematoriu je však už pozdě... :D Citovat
ChouLu Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 :D Dobrou davídku Kdo tu ještě žije? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.