ChouLu Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Žďar a Nový město nemluvě... tam se liší ceny exremně... jednou Jihlava vs Nový město 6Kč na benzínu... oboje Shell... Citovat
davidekcz Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 vedouci nevim kde je. Pekne to flaka to je skoro na flastr :myslim Citovat
davidekcz Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Žďar a Nový město nemluvě... tam se liší ceny exremně... jednou Jihlava vs Nový město 6Kč na benzínu... oboje Shell... Já nevím čím to tady je??? Tady je kartel jako kráva, jsou to buzeranti zkurvený Citovat
Martin407 Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 to je tim ze v jihlu je ono ktery drzi ceny dole. Ostatni na to museli zareagovat jinak by nemeli ksefty. Treba shelka v tresti je tak o 4 kc drazsi nez jihlavska. To samy shel ve vilanci. A to je vilanec od jihlu zhruba 5 kilaku Citovat
ChouLu Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Protože tam není konkurence... v HB Shellka o 2-3kč dráž.. na znojmo o 4-6Kč... Ve všech městech kde je ONO, tak je shellka vyrovnaná.. kde není konkurence to takle lítá Citovat
Feelly Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Já nespal. To ten film.. Dneska tu budu dlouho Citovat
davidekcz Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Člen dne je davidekcz s 36 příspěvky :myslim:D:D Citovat
Martin407 Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 no ze to nekoho vubec prekvapuje Feelly: na co jsi koukal? Citovat
davidekcz Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 :D M407 : tak dnes poslední noční ne? A kam nam zmizel Ch??? Citovat
Feelly Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Choulak vytuhnul .. podle mě Nebo vaní. No na Avengers i když je to starší ja už to sice viděl, ale ne tak ja bych si to představoval tak dneska jsem to zhlidnul znova a nejlepší je teda na konci část s tim HULKEM ač je to sice film akční a sci-fi tak to vždycky rozesměje pokud někdo neviděl dam sem odkaz z YT pokud najdu Citovat
ChouLu Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Já hraju Euro Track Simulator 2 ... klucí.. oni tam tu D1čku udělali podle zkušenosti... panely a zalitá spára v prostřed dálnice :D Citovat
Martin407 Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 jo jo dneska posledni. No i kdyz zejtra mne ceka takova polovicni nocni. Mame v hospode zverinovy hody tak zajdu kus nejaky divociny okostovat a neco dobryho popit Citovat
davidekcz Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Já hraju Euro Track Simulator 2 ... klucí.. oni tam tu D1čku udělali podle zkušenosti... panely a zalitá spára v prostřed dálnice :D s tímhle jsem jezdil 3roky a na jaře asi začnu znova http://ad-novotny.cz/obrazky/Fotoga7v.jpg Citovat
Feelly Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Cooo ona už je Euro truck simulator 2? to musim mít Citovat
Feelly Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 To teda, jednou jsem seděl ve Volvu.. A toje prostě užasnej pocit. Citovat
davidekcz Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Já lítal 3roky a téměř celou eu a už mi to pomalu chybí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.