Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Žďar a Nový město nemluvě... tam se liší ceny exremně... jednou Jihlava vs Nový město 6Kč na benzínu... oboje Shell...

Odesláno
Žďar a Nový město nemluvě... tam se liší ceny exremně... jednou Jihlava vs Nový město 6Kč na benzínu... oboje Shell...

Já nevím čím to tady je??? Tady je kartel jako kráva, jsou to buzeranti zkurvený

Odesláno

to je tim ze v jihlu je ono ktery drzi ceny dole. Ostatni na to museli zareagovat jinak by nemeli ksefty. Treba shelka v tresti je tak o 4 kc drazsi nez jihlavska. To samy shel ve vilanci. A to je vilanec od jihlu zhruba 5 kilaku

Odesláno

Protože tam není konkurence...

v HB Shellka o 2-3kč dráž.. na znojmo o 4-6Kč...

Ve všech městech kde je ONO, tak je shellka vyrovnaná.. kde není konkurence to takle lítá :myslim

Odesláno

Choulak vytuhnul .. podle mě :D Nebo vaní.

No na Avengers i když je to starší ja už to sice viděl, ale ne tak ja bych si to představoval tak dneska jsem to zhlidnul znova a nejlepší je teda na konci část s tim HULKEM ač je to sice film akční a sci-fi tak to vždycky rozesměje pokud někdo neviděl dam sem odkaz z YT pokud najdu :D

Odesláno

Já hraju Euro Track Simulator 2 ... klucí.. oni tam tu D1čku udělali podle zkušenosti... panely a zalitá spára v prostřed dálnice :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...