Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Včera mi na web přišlo oproti jinejm dnům sotva 5% lidí... tak jsem si říkal, že google něco předělává a nefunguje mé vyhledávání... a dneska to samé.. za dopoledne jeden člověk a pak jsem se na web nedostal ani já... tak jsem volal na podporu hostingu, jestli si ze mě už nedělají prdel... 2 dny výpadek.. a slečna mi s ledovým klidem řekla, že mám u jiné společnosti propadlou doménu a tím pádem web fungovat nemůže... :myslim Tak jsem se ji musel omluvit a šel zaplatit doménu k druhé firmě :D

Odesláno

Klucí.. nevěděli by jste proč je v zadních dveřích jen jeden spínač? A hlavně kterej je na co? :( Já furt řeším stropní světlo a na tohle nemůžu příjít :(

post-46491-14109627884439_thumb.jpg

[upravil dne 2/11/12 00:02 od ChouLu]

Odesláno

Právě že jo... a pípe, že jsou dveře spolujezce otevřeny.. myslím si, že by to měli být ty spínače co jsou jen v předních dveřích a zadních ne.. ale pak nvm k čemu je ten druhej :(

Odesláno

ChouLu : jak je to teď u vás s naftou? Zítra jedu přes Ji tak tam chci vzít.Bývala stejná na cena ONO i na SHELL,ale jel jsem před 14 dny a shellka už byla o 2Kč dražší.Tak jak to je ted??

U nás stojí nafta 38,90 - 40,90 :mrk:blicismajlik:blicismajlik

[upravil dne 2/11/12 00:09 od davidekcz]

Odesláno

Jukni na to schéma... jsou v předních dveřích 2 spínače... a v zadních pouze jeden.

Nakonec jsem teď v dalším schématu zjsitil, že by to mělo bejt tlačítko v 6207 to napravo... Ale pak nevím k čemu je to na levo :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...