Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Noc bola pokojna,az do tejto chvile.Takze dobre rano a cest praci do dalsieho pracovneho dna,ktory je predo mnou:D

[upravil dne 15/10/12 05:37 od xpetrix]

Odesláno

ChouLu tak toje jasné že školní léta jsou dobré, pokud ti to pár debilu ve škole nekazí.. :)

Ale toje vedlejší, ráno do Bufetu chodim taky :D Ale pak jaksi mi začína 6 někdy 8 a někdy 9 hodinové bičovaní.. :X A to mě fakt štve.. :) Takže raději se těším na praci kterou budu mít rád.. :)

Odesláno

Ono s tou prácí kterou budeš mít rád to bohužel dneska není moc růžové... Já už 2 roky podnikám a řekl bych, že se mi i daří.. ale budu si k tomu ještě hledat práci, protože moje podnikání není časově náročné a doma mě ležet nebaví :)

Odesláno

No tak co slyším.. tak automechanik je dost vytížený (samozřejmě musíš být dobrý a musíš mit zakazníky a ne prase a přemrštěné ceny)

takže být šikovnej a levnej jako Straki007 a nehnu se z práce žejo.. Toho se taky obávám, ale zase mě ta práce bude bavit a neomrzí mě to zase vím..

Doma by mě taky nebavilo ležet proto se hrabu v té minikárce co mam doma.. :D:)

A taky se učím no.. NEUSPĚŠNĚ.. :) Mám ale čas. ;)

Odesláno

Hehe to by ses divil jak to řešej u nás :D Já co si pamatuju tak jsem zaspal asi 4x.. :D

A to je co říct.. Ale tak nic by se nestalo žejo.. Dit je to jenom škola :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...