vendelinek Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 tak mám první snídani,uvařil jsem si dva rohlíčky se sýrem:D a na 6tou si dojdu pro čerstvý rohlíčky a bude druhá snídaně hlad je prevít:D Citovat
vendelinek Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 dneska jedu na pohovor,tak mi držte pěsti:) [upravil dne 8.3.2012 05:27 od vendelinek] Citovat
Mildík Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Punky, jestli opravdu používáš, k ,přepravě svý osoby, to, co máš pod nickem, tak se chováš neekologicky, neekonomicky, a, neesteticky, každý dnes ví, že, přeprava automobilem, je citlivá, k okolnímu prostředí, přispívá(možná i přizpívá), k, cekovému zdraví společnosti. Zajišťuješ výfukovými párami klidnější ovzduší, pochopitelně, v mastnejch tyčích, jsi zdrojem prachů (máš-li, je), šíříš choroby, a, to vůbec nemluvim, o, nákladech, na přepravu 1 osoby, což znamená, že, když pojedeš, z konečný, na konečnou, umře, jeden strom, když náhodou pojedeš s bezdomovcem tak, jedna souška, což, vypadá sice pozitivně, ale, tolik soušek,tu zas není. Citovat
vendelinek Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 tak a teď to Mildík pěkně zasekl,po ránu to jako mám jít pěšky,jo? a 36km ,jo? Citovat
punkac Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Vendo, držím pěsti Autobus je the best! Hromadná doprava, pořádná votrava a kdo se rád mačkááá, užije si, stačí kačka Jinak furt lepší jezdit busem, než držet při životě shnilou pikslu, u které šel motor do kopru Teď se šetří na jinčí věci, defacto jsem zjistil, že auto až tak moc nepotřebuju Citovat
davidekcz Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Drzime urcite. To jedes tam jak jsi psal nekdy v pondeli nebo kdy? Citovat
Mildík Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 tak a teď to Mildík pěkně zasekl,po ránu to jako mám jít pěšky,jo? a 36km ,jo? Autem můžeš,socki u nas už nět Citovat
Mildík Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Jo, a, to jsem se nepochlubil, přišla mi obsílka, na xxx nezaplacenýho, povinnýho ručení, auta, který bylo už před rokem vymáhání, sešrotovaný, tohle je krásná země. Citovat
punkac Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 hele to měl kámoš z práce taky, aneb ať žije úředník ovládájící charašo mašinu - počítač Citovat
davidekcz Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Jo, a, to jsem se nepochlubil, přišla mi obsílka, na xxx nezaplacenýho, povinnýho ručení, auta, který bylo už před rokem vymáhání, sešrotovaný, tohle je krásná země. Jo tohle oni u nas umi. A klidne te pozenou az k soudu... Citovat
vendelinek Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 jo,to jedu tam,jak jsem minule psal:D podrobnosti budou třebas až odpoledne nebo večír ,podle toho jak dopadnu:) Citovat
Mildík Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 no to byly jumba, ukojil jsem svůj vztek, bohužel, na aseptický úřednici, jenže, už znala, takže, vlastně ukojená byla ona, a, její přítel exeklučik, získal jinou adresu. Citovat
davidekcz Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Tak snad to dopadne. Ale nevim kdo tady bude pak ve 4 rano zevlit :D Citovat
vendelinek Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 :D:D když na to příjde,tak tady je lidu:D [upravil dne 8.3.2012 05:50 od vendelinek] Citovat
Laďa Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Tak ať Ti to dobře dopadne. Jinak se loučím a zase někdy příště Citovat
davidekcz Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Tak už spokojeně ležím v posteli. Přeji všem dobrou noc a těm co nyní vstávají přeji dobré ráno... Citovat
punkac Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 teda to byla rychlost, jsem na tom podobně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.