Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak mám první snídani,uvařil jsem si 9003tvt.gif dva rohlíčky se sýrem:D a na 6tou si dojdu pro čerstvý rohlíčky a bude druhá snídaně:D

hlad je prevít:D

Odesláno

Punky, jestli opravdu používáš, k ,přepravě svý osoby, to, co máš pod nickem, tak se chováš neekologicky, neekonomicky, a, neesteticky, každý dnes ví, že, přeprava automobilem, je citlivá, k okolnímu prostředí, přispívá(možná i přizpívá), k, cekovému zdraví společnosti. Zajišťuješ výfukovými párami klidnější ovzduší, pochopitelně, v mastnejch tyčích, jsi zdrojem prachů (máš-li, je), šíříš choroby, a, to vůbec nemluvim, o, nákladech, na přepravu 1 osoby, což znamená, že, když pojedeš, z konečný, na konečnou, umře, jeden strom, když náhodou pojedeš s bezdomovcem tak, jedna souška, což, vypadá sice pozitivně, ale, tolik soušek,tu zas není.:roker

Odesláno

Vendo, držím pěsti

Autobus je the best! Hromadná doprava, pořádná votrava a kdo se rád mačkááá, užije si, stačí kačka

Jinak furt lepší jezdit busem, než držet při životě shnilou pikslu, u které šel motor do kopru

Teď se šetří na jinčí věci, defacto jsem zjistil, že auto až tak moc nepotřebuju

Odesláno

Jo, a, to jsem se nepochlubil, přišla mi obsílka, na xxx nezaplacenýho, povinnýho ručení, auta, který bylo už před rokem vymáhání, sešrotovaný, tohle je krásná země.

Odesláno
Jo, a, to jsem se nepochlubil, přišla mi obsílka, na xxx nezaplacenýho, povinnýho ručení, auta, který bylo už před rokem vymáhání, sešrotovaný, tohle je krásná země.

Jo tohle oni u nas umi. A klidne te pozenou az k soudu...

Odesláno

no to byly jumba, ukojil jsem svůj vztek, bohužel, na aseptický úřednici, jenže, už znala, takže, vlastně ukojená byla ona, a, její přítel exeklučik, získal jinou adresu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...