davidekcz Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Hmmm pekny, to bych asi mel jazyk az u kolen Citovat
Mildík Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 No při 4tym výběhu, jsem se na to chtěl vys.........., ale, jsem beran, a, nedalo mi to :roker Citovat
Guest Alpinka Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 velmi konstruktivní téma já to mám naštěstí jen do druhého patra, takže výtah nemusím... a Radku přestaň koukat do zrcadla a něco sem taky písni Citovat
Mildík Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 To byl jen nástin, krásného pracovního dne, toho se nemusíte držet :roker Citovat
davidekcz Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Tak ja napriklad vcerejsi den total zabil. vstaval jsem v 15 hodin do 20 cumel na bednu, sprcha a pak hura do prace Citovat
Guest Alpinka Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 já to v 15 zapíchla v práci, za sluníčka dojela domů a strávila krásné tři hodiny žehlením Citovat
Mildík Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 já to v 15 zapíchla v práci, za sluníčka dojela domů a strávila krásné tři hodiny žehlením No vidíš, to je hezky strávenej den, udělala jsi lidem okolo sebe radost Citovat
davidekcz Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Jo tak to jsem delal asi dvakrat v zivote. Kdyz jsem to delal podruhy, tak po pokuse vyzehlit silonky jsem dostal dozivotni zakaz a samo zehlicka kaput Citovat
Mildík Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Tys chtěl vidět na silonkách puky, viď , nj. to ženskejm sluší Citovat
davidekcz Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 ale uz mi doma zehlicku do ruky nepujci to ja aspon trest copak puky,ale bylo to v pradle, rekli mi zehli, tak co no tak jsem zehlil Citovat
Guest Alpinka Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 tak si tady hezky žehlete pánové, já to jdu zalomit, jinak se ráno nevyhrabu Citovat
Mildík Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Nějak to kolabuje, taky půjdu hodit Supermana :roker Citovat
punkac Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 tak jsem tady doma taky nesmím šahat na jednu věc jmenuje se to pračka, nechápu, proč se tím kolečkem nesmí točit na druhou stranu Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Dobrou noc:) ja pořad makam,zrovna jsem asistoval udržbě.Když se může něco posr.t tak se to taky pos.re.Myslel jsem že tady budu dneska s váma ale pořád makám.Jo a včera mě potěšilo že jdu do prace už jenom dnes.Občas sem nakouknu co a jak. [upravil dne 7/3/12 03:17 od Gabriel 307] Citovat
davidekcz Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 tak jsem tady doma taky nesmím šahat na jednu věc jmenuje se to pračka, nechápu, proč se tím kolečkem nesmí točit na druhou stranu Gabriel: neflakat to tady se ozvi kdyz bude chvile punkac: no to je dost jo taky mam prihodu s prackou,ale to zase jindy.me teda vubec nesedi ty domaci spotrebice,snad jem televize jinak ostatní jde mimo me Citovat
punkac Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 televizi nemám (stejně je v ní velký prd) - jen TV kartu v pc, jestli to zapnu 1x za měsíc, je hodně fritézu jsem dal bráchovi..... nějak mi ty smažený jídla nejedou Nejlepší spotřebič je myčka, jednoduchý ovládání - nechápu proč u pračky to tak taky není Druhý nejlepší spotřebič je lednička plná žrasa a pivka, třetí mražák s nachlazeným rumem Čtvrtej spotřebič je trouba, pečeli se v ní bůček a na chalupě to vyhrává vlastní pípa na sudový pivko Citovat
anthraX306 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 to mi pripomina jednoho znameho jak si jeho znamy zehlil kalhoty s puky ale naruby takze puky pak nebyly smerem ven ale dovitr jinak zdravim vsechny hlidace [upravil dne 7/3/12 00:29 od anthraX306] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Dvě minutky casu Tak to byl poradnej borec:o Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.