Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

velmi konstruktivní téma :D já to mám naštěstí jen do druhého patra, takže výtah nemusím...

a Radku přestaň koukat do zrcadla a něco sem taky písni :D

Odesláno

já to v 15 zapíchla v práci, za sluníčka dojela domů a strávila krásné tři hodiny žehlením :D

Odesláno
já to v 15 zapíchla v práci, za sluníčka dojela domů a strávila krásné tři hodiny žehlením :D

No vidíš, to je hezky strávenej den, udělala jsi lidem okolo sebe radost :D

Odesláno

tak si tady hezky žehlete pánové, já to jdu zalomit, jinak se ráno nevyhrabu :D

Odesláno

tak jsem tady :D

doma taky nesmím šahat na jednu věc

jmenuje se to pračka, nechápu, proč se tím kolečkem nesmí točit na druhou stranu :D

Odesláno

Dobrou noc:) ja pořad makam,zrovna jsem asistoval udržbě.Když se může něco posr.t tak se to taky pos.re.Myslel jsem že tady budu dneska s váma ale pořád makám.Jo a včera mě potěšilo že jdu do prace už jenom dnes.Občas sem nakouknu co a jak.

[upravil dne 7/3/12 03:17 od Gabriel 307]

Odesláno
tak jsem tady :D

doma taky nesmím šahat na jednu věc

jmenuje se to pračka, nechápu, proč se tím kolečkem nesmí točit na druhou stranu :D

Gabriel: neflakat to tady :D se ozvi kdyz bude chvile

punkac: no to je dost :D jo taky mam prihodu s prackou,ale to zase jindy.me teda vubec nesedi ty domaci spotrebice,snad jem televize jinak ostatní jde mimo me :D

Odesláno

televizi nemám (stejně je v ní velký prd) - jen TV kartu v pc, jestli to zapnu 1x za měsíc, je hodně

fritézu jsem dal bráchovi..... nějak mi ty smažený jídla nejedou

Nejlepší spotřebič je myčka, jednoduchý ovládání - nechápu proč u pračky to tak taky není

Druhý nejlepší spotřebič je lednička plná žrasa a pivka, třetí mražák s nachlazeným rumem

Čtvrtej spotřebič je trouba, pečeli se v ní bůček

a na chalupě to vyhrává vlastní pípa na sudový pivko

Odesláno

to mi pripomina jednoho znameho jak si jeho znamy zehlil kalhoty s puky ale naruby takze puky pak nebyly smerem ven ale dovitr :D jinak zdravim vsechny hlidace :)

[upravil dne 7/3/12 00:29 od anthraX306]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...