Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

heleď vendelínku, abych nevzal naší největší trubičku a nezačal s ní na tobě zkoušet zákon o neprostupnosti hmoty alias abych ti neudělal novou koncovku.... :D Můžeš si vybrat materiál:aut

Odesláno

hele chlapci,řiká se v nejlepšim přestat,docela se teda bavim,ale taky jdu spinkat,zejtra vlasně už dneska budu dělat hlídače vnoučkovi,tak abych u toho neusnul,on mě stejně nenechá,je to čert:D

Odesláno

Vendelínku, ty víš, že dělám s anticorrem, viď? Ale je jedna část stroje z mědi, jmenuje se to slengově \"čůro\"

klidně ti ho na výfuck namontuju :D:D:D

Odesláno

Do kolika to mate hosi?Ja do 6. Rikal jsem si ze skocim rano na dve na spani,ale nejak na me pada unava,takze maximalne vytahnu jedno z kredence a budu rad ze ho vypuju nez vytuhnu :-D

Odesláno

Samo ze je v lednicce :-) kredenc to byl jen takovej lidovej vyraz takze bude chlazeny.Vezmu ho pekne sebou to postele mrknu na telku a v 7 uz nebudu vubec vnímat :-D

Odesláno

hmm, teď jsem si dal Redbilla a za dvě dodinky a kousek si dám točený, už aby to bylo

Linky v cajku, vyráběj taky nerez (jen na něj nesmí pršet), maj toho kotle, tak se snad nic nestane

Odesláno

kurnik chlapi,vy jste to dneska rozjeli,šel jsem vyvětrat slepejše a tak koukám,jestli hlídáte pořádně:D

zatim je to dobrý,tak ještě chvilku vydržte:D

Odesláno

hej mě se tady dneska sere mašina za mašinou a lítam tu jak hadr na koštěti.... už mě to neba a to mě čeká druhý týden po sobě přesčas...

Dal bych si taky jedno dvě chlazený :(

Odesláno
Vendelínku, ty víš, že dělám s anticorrem, viď? Ale je jedna část stroje z mědi, jmenuje se to slengově \"čůro\"

klidně ti ho na vý**** namontuju :D:D:D

nic nevim,nic neznám,nic si nepamatuju:D

a ještě se jdu chvilku natahnout:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...