vendelinek Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 tak je to správně ,někdo hlídat musí,bohužel dneska bylo beze mne:D Citovat
Nanjua Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 Dneska vyjímečně \"hlídám\" za Přemu:D [upravil dne 26/12/11 00:42 od Nanjua] Citovat
Nanjua Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 Jo, obvykle je tu před spaním, někdy i dost pozdě Citovat
Marcel00 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 ja som tu tiez pred spanim, len kym sa odhodlam zalomit tak mi to vzdy trva ale asi to uz zabalim... tak prijemnu sluzbu Citovat
Nanjua Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Já nevím, jsem jen záskok za hlídače:D Nevím jestli se osvěčím:D Citovat
vendelinek Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 tak si jdu na chvilku zdřímnout,zavírá se mi oko:D Citovat
Jimmy106 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Tak se musim sverit.. nespim... sedim ve strachu o zivot.. nechci byt jedinacek.. uz na to nemam silu, tak hlidam klub, aby nam jej nikdo neukradl Citovat
Jimmy106 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Je chvili po 4 hodine a bratr se konecne nasel.. a club nikdo neukradl Citovat
vendelinek Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 tvuj bratr se ztratil? Jak se to stalo? a co se vlasně stalo? to odešel z domu? jsem jedno ucho:myslim Citovat
Jimmy106 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Hele byl chlastat s kamaradama, vylemtal pul litru tuzemaku s colou.. byl uplne na mol, 4 hodiny si nic nepamatuje... nejakej dalsi kluk ho autem privezl k nam do ulice (bydlime ve vesnici kousek za prahou a bratr u nas byl poprve v zivote a pamatoval si jenom ulici) a pak odjeli, v tom aute po cca 2h nasli bratruv telefon tak volali mame, ze u nej tel. A mama mu rikala ze jeste neprisel domu.. no kombinace nulovych teplot a opileho 19ti leteho kluka uplne na mol se zalarmovala policie, po nasi vesnici a okolnich jezdilo nekolik aut co ho hledali.. no a nasli ho az policajti nekdy okolo 4 rano.. hlavne chlastali nekde u rybnika nebo co, tak jsme radi, ze se nenaplnily nase nejcernejsi myslenky.. no aspon byla nejaka akce.. Citovat
Nanjua Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Tyjo, já to včera špatně pochopila. Jinak bych toho vytlemeného smileíka sem neházela. Už jsem si tohle párkrát zažila se svou sestrou, mimochodem stejně starou,ale naštěstí se vrátila vždycky dřív, než jsme stihli dělat veřejnou paniku. Doufám, že je mu dneska alspoň pořádně blbě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.