Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pata: tak stodolní v kombinaci s tvou přítomností už nekomentuju.... :D jinak jsem na zítra objednala luxusní počasí... jako dělané pro výlet na motu.... :D třeba zabloudíš (po čuchu... :)) až k nám :D

Odesláno

Pata: až se zase uvidíme tak můžem rozvinout debatu na téma stodolní... :D když nezabloudíš na Rožnov, zabloudíš na Futurum....:D

a tenkrát, když jsi tam byl (na Futuru) nebylo to chvilke před devátou a nebyla za tebou hubená blondýnečka??? :myslim

Odesláno

Pata: aj tak to jsem strašná ostuda, že jsem tě nepoznala :mad: taky jsi nemohl hned něco říct.... :D

no nic jdu zkusit trochu spánku... zítra bude třeba spousty energie :D tak dobrou nocku :papa a příště už z dálky skandovat \"pežó-klub\" :D

Odesláno

:o

:aut

mno ted sem dokoukal na film.... docela to uslo.... asi koukne jeste na jeden a uz je rano.. :D

Vidim to tak ze se probehnu, protoze tady to nejak chciplo.. :D

[Edited on 14/6/11 02:09 Chepp]

Odesláno

tak jdu na něco ještě koukat (a samozřejmě hlídat :D ), nějakej typ na film? Dokoukal jsem \"Chyť mě, když to dokážeš\" Docela dobrá sranda, škoda toho klasickýho americkýho konce

Odesláno
ted jse jdu mrknou v 1080p I am Number Four

a nekdy pred tydnem sem koukal Drive Angry, takteze to bylo celkem dobre.

[Edited on 14/6/11 02:26 Chepp]

tak jsem číslo 4 jsem zavrhnul hned po přečtení komentů na csfd a toho kejdže zkusím, když je to hvězda akčních béček, kam patří :) Samo sebou, že hlídám

Odesláno

Pata: ted jsi 007b :aut:D

3:13 uz i Chepp se odhlasil :D

[upravil dne 15/6/2011 03:13 Scratch]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...