Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pata: nic moc jsem v Rožnově, všichni tady už spinkají a já nějak nemůžu zabrat... asi to chce pohádku na dobrou noc :D

Odesláno

Pata: moje sestřinka tady bydlí na samotě u lesa a zítra se oslavují její xx narozeniny :D a voni ti mladí dneska nic nevydrží tak už šli do hajan..... :D japak to že ty ještě nespíš??? :) a pohádku o káčátku už mi dloooouho nikdo nevyprávěl :D

Odesláno

Alpinka: teda, a že mě nikdo nepozval..! :myslim:D Já byl na firemní párty a pak ještě mrknout na 100dolní... Teď jsem vybral ledničku a už se taky chystám... ;)

Bylo, nebylo, jedno malé a mooc zlobivé káčátko :D

Odesláno

Pata: ty na 100dolní???:o.... budu tam muset taky občas zabruslit :) a klidně zítra dojeď :D pokud jsi ještě neměl neštovice (na ty teď marodí synoveček) :D bude masíčko na grilu nějaké vínečko... zábavička a vše na kopečku u lesíčka s výhledem na Rožnov :D

a co bylo dál s káčátkem??? :D

[upravil dne 11/6/11 03:33 Alpinka]

Odesláno

Alpinka: co je na 100dolní a mě tak divného? :D Neštovice jsem tuším měl jako malý, ale masíčko bych si dal... :mrk Jen nevím, jak by na mě koukala rodinka :D;) Jo u lesíčka... :mrk

No a to káčátko bydlelo u lesíka přece :mrk:D

[upravil dne 11/6/2011 03:38 Pata]

Odesláno

Pata: no asi záleží na baru, ve kterém jsi skončil :D a klidně dokulej...rodinka je lehce střelená jako já, takže nima problema... akorát je to vážně dost v \"kopcu\" :D

.... tak mi asi dochází že jsem ta zlobivá kachna.... a nebo.... že by to byla moje sestřinka :myslim:D

[upravil dne 11/6/11 03:43 Alpinka]

Odesláno

Alpinka: záleží na baru? Vysvětlit :D Jeje, že bych se přijel takhle družit? :D To by zase bylo ostudy :D:D

Není to o tobě, a sestřenku neznám, ale třeba to bude sedět... Konec první části :D

[upravil dne 11/6/2011 03:45 Pata]

Odesláno

Pata: Stodolní - no koment .... viděla bych tě tak na Bumerang a Petříkovo páteční práskáni :D pokud to tam ještě funguje :D a zítra se tady koná nějaká cyklo tour tak mrkni na web a klidně si změř své síly :D..... s Lindíkem (sestra) se chystáme účastníky malinko rozptylovat :D (budou projíždět kolem jejich chalupy....)

a není to SESTŘENKA ale SESTŘINKA (tzn. sourozenec s naprosto stejnými rodiči :D)

[upravil dne 11/6/11 03:50 Alpinka]

Odesláno

Alpinka: tak buď působím jako starý páprda, nebo mě málo znáš. Jedno horší než druhé :D

Kolo? Nebudu blbnout, ale to masíčko zní lákavě... :D

Jo sestřinka, vidíš, už mám z toho masa mžitky před očima :D

[upravil dne 11/6/2011 03:52 Pata]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...