Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Noční život, aneb co děláte, když nespíte?

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Původně zaslal: Petasiki

Tak co dneska? Kdopak někam razíte? ;)

Na chvili na Stodolni :aut rika ti to neco? :D

Jj, to je hodně známý, nejvíc pařební ulice, ne? ;)

Odesláno

Tak já tu a tam navštívím club 007 nebo s klukama z Bk Mlýn a někdy mrknu i do Brna... Jo některý zážitky jsou super a některý nehodlám rozebírat...:super:D

Odesláno

Původně zaslal: Pata

Tak co dneska? Kdopak někam razíte? ;)

Na chvili na Stodolni :aut rika ti to neco? :D

Jj, to je hodně známý, nejvíc pařební ulice, ne? ;)

slecna je znala :D:mrk

Odesláno

Domácí práce (víkendové vaření + mužské práce), práce kolem domu (u rodičů), nějaká ta zábava s děckem (lyže, kolo, brusle..), večer na pivko (né se ožrat), no a v neposlední řadě Atlantica online.

Edit: Kalby do popůlnočních hodin jsou hudba minulosti a studentských let. Myslím, že jsem se vyblbnul dost. Tehdá byla chuť a síly, ale nebyly finance. Nyní finance jsou, ale není ani síla ani chuť :)

[upravil dne 17.2.2009 Ticcino]

Odesláno
Původně zaslal: volvik

no tak bud nekde sedim na dobrem vychlazenem cepovanem radegastu :) nebo sedim v praci a cumim celou noc na forum :roker co tady najdu noveho :P

Takové dobře chlazené z Pod Věže - to dokáže pohladit na duši ;)

[upravil dne 17.2.2009 Demo]

Odesláno

:) mno já si na škole užila dost :)

ted kdyz uz se vecer nekam dostanu, tak je to vetsinou kvuli divadlu (posledni kousek Ctyri dohody s panem Duskem v divadle Lavka vrele doporucuji!), nebo kinu, nebo tanci :)

Odesláno
Původně zaslal: Demo

Původně zaslal: volvik

no tak bud nekde sedim na dobrem vychlazenem cepovanem radegastu :) nebo sedim v praci a cumim celou noc na forum :roker co tady najdu noveho :P

Takové dobře chlazené z Pod Věže - to dokáže pohladit na duši ;)

[upravil dne 17.2.2009 Demo]

No jo :) ty znas Tesin???

Odesláno

s majitelkou Peugeotu 405 (duvod proc jsem tady zacal vysirat) jsem lital skoro 5 let, ona je z Kopernikove v Tesine ;) Takze knajpy, jako u Maxe, U Jurcika (na Rozvoji) atd... jsem parkrat \"vymetl\"

Odesláno

Tak ja to mam zajimavy.Nejdriv jsem bydlel 2roky sam a to jsem moc nikam nechodil jen obcas s kámošema na pivko a to o vikendu.Pak jsem se přestěhoval do centra Prahy kde bydlíme 3 v jednom obrovským mezonetu a da se rict ze neco se deje kazdy den,pivka, PS3 do rana a spousta návštěv a známých.....No a kdyz uz je vikend tak se to snažím dospat takze v patek v 9 jsem tuhej:)

Odesláno

Su zvědavéj když trefila do Lelek na rozhlednu jestli taky trefí ve čtvrtek na Prigl..:D

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

Su zvědavéj když trefila do Lelek na rozhlednu jestli taky trefí ve čtvrtek na Prigl..:D

dneska teda už včera jsem kolem priglu jel:) neví někdo jak dlouho to budou bagrovat???

Odesláno
Původně zaslal: permonik7

Pata: Já to tam prostě zbožňuju... Bych se tam zase někdy ráda podívala..

co Ti brani? stredy, patky, soboty :mrk:mrk:mrk :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...