306gti6 Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Pug: Kde si objednaval KN vlozku a kolko ta visla??Ja som ju zhanal a visla by 70euro je to KN typ E-9000..... Citovat
pug Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 vlozka vyjde v Cobra Tuning asi 60EUR, ja ju mam so zlavou z Elitu este lacnejsie (teda este ju stale nemam, ale uz je objednan asi 3tyzdne, pomaly cas tam ist) Citovat
pug Odesláno 11. červenec 2009 Autor Odesláno 11. červenec 2009 chcel by som koberceky s logom gti6, v UK sa daju kupit ale s dopravou je to predrazene, neviete niekto kde sa daju kupit, resp ci vie niekto kvalitne vysit na origo pre 306-ku? Citovat
pug Odesláno 30. červenec 2009 Autor Odesláno 30. červenec 2009 takze predbezne je moja 306gti6 na predaj: je to r.v 99, 118tis km, vymenene komplet brzdy (kotuce Brembo, platne EBC Green stuff), vymenene komplet spodne capy, silentbloky ramien, tycky stabilizatora, horne ulozenia tlmicov, loziska horneho ulozenia tlmicov, silace motora, loziska ulozenia zadnej napravy, novy nastavitelny podvozok KW Suspension Variant 1, nove rozvody komplet aj s vodnou pumpou pri 110tis km, nove oleje (Total Quartz Transmission a motor Total Quartz racing 10W50, nove komplet filtre, novy komplet origo airbox (kedze tam bola siska pri kupe), velmi lahka duralova nastavitelna predna rozpera E-tech, letne na origo Cyclone (Michelin Pilot Exalto 2), sada zimnych pneu, koncovy diel vyfuku remus origo na 306tgti6 s E-ckom, podvozok zapisany v technicaku, navyse su tam zapisane aj 17\" kola kto by do buducna chcel...) ku vsetkemu su doklady o kupe a montazi so zarukou, vacsina dielov kupena origo v Peugeote. (za uvedene diely su vydokladovane naklady za cca 2700EUR (nakupovane este so zlavou) cena cca 4500Eur alebo dohoda ale rozhodne nepredavam za kazdu cenu a ponuka nebude moc dlho platit. bud to spacham do 2-3tyzdnov, alebo si ho necham dovodom je nieco zas trochu rychlejsie... Citovat
pug Odesláno 31. červenec 2009 Autor Odesláno 31. červenec 2009 v pripade zaujmu alebo ak o niekom viete staci mi napisat sukromnu zpravu (SZ), dik Citovat
pug Odesláno 14. srpen 2009 Autor Odesláno 14. srpen 2009 tak predsa som dal nakoniec inzerat: http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=1116663 Citovat
Creams Odesláno 17. srpen 2009 Odesláno 17. srpen 2009 ahoj zajem momentálně nemám spíše jen jako vždy otázka za všechny co je důvodem prodeje ? Citovat
pug Odesláno 17. srpen 2009 Autor Odesláno 17. srpen 2009 u mna j evzdy rovnaky-rychlejsie auto. do tohoto som investoval aby bolo v top seriovom stave plus podvozok a brzdy trochu navyse, a pred dalisim investovanim do uprav vykonu rozmyslam radsej to predat a kupit nieco vykonnejsie. auto mam totiz na denne jazdenie a pre zabavu, takze uz ako pouceny dalsie upravy by sice priniesli veeelmi peknu dynamiku na ktoru je pripraveny podvozok aj brzdy, ale uz by auto stratilo nieco zo svojho komfortu. ak by som si ho mohol nechat ako tretie do rodiny bolo by to ine. Vyberam zaroven prakticke auto (Impreza WRX, Accord type R, Seat Leon Cupra R, Megane Sport, Mondeo ST 220, BMW 330i E46) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. srpen 2009 Odesláno 18. srpen 2009 Původně zaslal: pug tak predsa som dal nakoniec inzerat: http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=1116663 Ja te jen opravim. Ty origo disky ktere tam mas sou neni SPEEDLINE jako mas napsane v inzeratu ale sou to PEUGEOT CYCLONE ... Speedline su tieto http://images02.olx.pt/ui/2/30/53/35312753_1.jpg Citovat
pug Odesláno 18. srpen 2009 Autor Odesláno 18. srpen 2009 Lubko nemusis ma opravovat skutocne je vyrobca Speedline - je to vyrazene na vnutornej strane disku, Cyclone je len model [upravil dne 18/8/09 pug] Citovat
Béďa Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 Původně zaslal: pug Lubko nemusis ma opravovat skutocne je vyrobca Speedline - je to vyrazene na vnutornej strane disku, Cyclone je len model Presne tak, Pug vi co rika. Citovat
Creams Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 2 pug: myslím, že rozumnější varianta je doopravdy prodat a koupit auto s větším potencionálem v základu... Za mě z výše jmenovaných bych volil Impreza WRX, Seat Leon Cupra R, BMW 330i E46 ... forda ne , megana taky ne a Hondu ee ... prostě už kup auto co stojí za to ... Citovat
309GT Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 Já bych volil Seata CupraR - v tom jsem jel a je to opravdu nářez! A BMW 330i - jel jsem jen ve 2,8 v v Z3 a E36 a taky slušný Ale turbo je turbo:D Citovat
pug Odesláno 29. srpen 2009 Autor Odesláno 29. srpen 2009 jazdil som vsetky uvedene auta a na ceste su velmi zrovnatelne rychle vsetky. kazde ma svoje vyhody a nevyhody. ja osobne by som asi najradsej bral WRX kombi. ale vsetky uvedene auta su na zhruba rovnako zaujimavej urovni. Honda Accord Type R by som nepodcenoval, keby ich nebolo tak zalostn emalo na vyber v slusnom stave a za prijatelnu cenu tak by som mu dal prednost aj pred WRX, caro H-Vtec motoru v kombinacii so samosvorom, perfektnymi Recaro Sedackami, vybornym podvozkom, riadenim a proti WRX nizssou hmotnostou j efajn, ale zial proste nie su. Cupra R vie byt tiez hodne rychla, pritom je dost dobre denne pouzitelna. na limite je ale trochu zakerna vdaka zadnej H-ckovej naprave. vsetko bude len otazka penazi a kusu aky sa pritrafi, rozhodne musi byt v perfektnom stave. aj tak je na tom vzdy co robit. Moze to dopadnut al eaj tak ze zostane doma 306gti6. rad by som ju este zrovnal s inymi autami na okruhu v brne, vdaka podvozku, relativne nizkej hmotnosti je realne z edokaze byt vyrovnanym superom Cupre R, WRX a ATR [upravil dne 29/8/09 pug] Citovat
pug Odesláno 29. srpen 2009 Autor Odesláno 29. srpen 2009 posledny termin tejto sezony, niekedy po 20tom 9., staci pozret stranku GP Brno. ale nejaki ludia mi pisali a volali tak uvidime ci este bude dovtedy Pug [upravil dne 31/8/09 pug] Citovat
pug Odesláno 1. září 2009 Autor Odesláno 1. září 2009 tak na pug uz asi Brno nebude, auto rezervovane Citovat
Béďa Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 aj, no tak sice je mi to proti srsti ale drzim palce at se prodej vydari.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.