Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

dufam ze to pojde bez podloziek. seriove ET je 18 a disk 6\" takze to pojde smerom dovnutra viac o 14,5mm, uvidime radsej by som bez podloziek, smerom von to pojde o 10,5mm vysunut. myslim ze hlavne vzadu moze byt problem, uz seriove kolo ma zvuntra dost malu medzeru.

Nie aj ked cenovo to bude zhruba rovnako tak tieto su lahsie o 0,5kg na kazdom kole aspon podla udajov vyrobcu, mozno aj viac podla toho co som navazil. a kedze som sa nakoniec rozhodol pre 15\" a TD maju taku dost siroku obrubu trochu som sa obaval aby to nevyzralo blbo (vyzrali by opticky urcite mensie ako seriove Cyclone ktore maju luce az po kraje)

Odesláno

s tim ET nevim, uvidis az nasadis ja mam ted 6.5J a ET13 no a mam tam tak cca 10-15mm.. videl jsem na 306gti6.com ze davaji 10-15mm podlozky i pod cyclony.. Jestli budes mit moznost, zkus prosim zvazit cyclony bez gumy. Pokud je to s tou vahou jak pises tak snizeni o 0.5kg by melo byt znat, takze volba padla dobre ;)

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

s tim ET nevim, uvidis az nasadis ja mam ted 6.5J a ET13 no a mam tam tak cca 10-15mm.. videl jsem na 306gti6.com ze davaji 10-15mm podlozky i pod cyclony.. Jestli budes mit moznost, zkus prosim zvazit cyclony bez gumy. Pokud je to s tou vahou jak pises tak snizeni o 0.5kg by melo byt znat, takze volba padla dobre ;)

Cyclone by mali mat 8kg kus, ale prevazim to. s tym ET to tam bud o chlp nevleze alebo o chlp vleze. vyslo mi ze budem mat vnutrajsok disku o 13,35 mm blizssie ako ty. mozes to prosim ta presnejsie zmerat kolko to je a na akom mieste ta vzdialenost? dik moc

Odesláno

pokracujem nepokracujem, mam este v garazi nenahodenu rozperu, nenahodene predne brzdy (zadne uz su na aute), origo airbox (cakam na vlozku KN ktoru som az vcera objednal a pride az o 2tyzdne). dnes som upravil originalny nasavac-zrezal som ho a zabrusil tak aby nesal spod naraznika ale aby sal naporovy vzduch zo strbiny po kapotou.

teraz to horsie, riesim podlozky pod tie disky lebo neviem ako to je mozne ale disky mali byt 4x108 a ked som ich skusal na auto tak to nepasovalo a su len 4x100. takze sa natahujem s predajcom ci ich vratim alebo mi da zlavu, len neviem ci sa mi podari do blatnikov dostat kola s ET20, sirkou 7\" a este podlozky minimalne 18mm. lemy mam uz zaklepane (nastastie to byvaly majitel neurobil amatersky ale kvalitne-tak ze to vyzera ako keby to bolo od vyroby). ak sa to tam vleze tak to bude pekne siroka mrcha:-)

a k tomu som prisiel o pracu, takze som trochu opatrny v investovani do auta. dokonca hrozi ze sa namiesto sluzobnej Octavky ktoru jazdiala moja manzelka objavi u nas doma 307SW po ktorej som netuzil, ale predava ju manzelkina najlepsia kamoska a auto ma od nova a 100% servis a overenu historiu. V prvom rade budem rad ak sa budu dat na auto tie kola. a potom nahodim buduci tyzden predne brzdy, dam znizit zadok, nahodim naspat tycky stabilizatora, nahodim rozperu - a budem asi na nejaku dobu vybaveny. pneu necham v tejto situacii tie co mam Pilot Exalto2, dezen maju ok, len som chcel mensie kola kvoli dynamike (195/50/15) to musi pockat.

Odesláno

konecne nahodeny aj zadok KW a znizene o cca 2-3cm vzadu, kedze sa kvoli pretoceniu torzky muselo rozoberat tak som dal vymenit aj komplet loziska a gufera ulozenia ramien Origo z Peugeotu) a dal premazat-capy boli este dobre aj napravnica nedotknuta, vonkajsie lozisko bezchybne vnutorne uz javilo znamky opotrebenia. a takyto je vysledok:

p5137045x.jpg

tu vidno tlmice KW

p5137041xl.jpg

a nase stretnutie s Bedom:

p5137049xy.th.jpg

p5137052x.th.jpg

p5137048x.th.jpg

[upravil dne 14/5/09 pug]

Odesláno

Rad som si s tebou skecol:-) prisiel som az 21:15. D1 je ale katastrofa hlavne v lavom pruhu, tak som musel ist stale v lavom, aj ked trochu nepredpisovo:-)

Najrychlejsie boli aj tak sluzobne tdi-cka ktore sa celkom drzali a dva Cayene turbo S. Ale ako sa hovori-ist rovno a rychlo vie aj blbec, uhynat sa mi ale do toho laveho traslaveho pruhu nechcelo a nerad zavadziam:-) ku koncu uz bolo celkom volno a hladky asfalt tak som skusil chvilu aj maximalku, novy podvozok je fajn

Odesláno

Na slovensku som oslovil 6 firiem a chcel od nich nech mi znizia zadok, 2 to odmietli uplne ze to otrasna robota a vlastne ze ani na vylisovanie lozisk nemaju adekvatny lis. Zostavajuce 4 mi vsetky zhodne povedali ze bez ohladu na to co vsetko co sa bude robit, tak cena od 12tis hore, pricom z toho 2to robili tak ze auto by tam zostalo 3dni a 2ze by to slo rychlejsie.. Okrem jednej vsetko mimo BA, takze som sa pozrel na to ako to vyzera v CR a nakoniec zasiel do Pribramy-bol som vacsinu casu pri tom a slo I\'m to pekne od ruky-vidno ze to robia na kvanta-ale tym ze svoje auto si dost cenim som I\'m do toho kecal, ze ked by zistili ovalitu v napravnici, nechcem ziadne vlozkovanie a nahradu ihlickovych lozisk za silonove klzne loziska, kolko to presne chcem znizit, ze nech mi tam v ziadnom pripade nedavju repasnutu nejaku staru mrchu z Berlinga co vozilo 500tis km cement, ze nech to poriadne premazu... Som proste opruz:-) ale slo to dobre, naprava nebola vobec v zlom stave a teraz mam aspon istotu ze to je 100% a nemusim na to kazdy den cumiet ze ci uz sa kola zacinaju vycaptavat... A cena kedze nemuseli menit capy bola 5tis Kc (davali mi tam ale navyse nove tlmice, plus sa hrali s nastavenim vysky aby bola ako chcem) normalne je cena za komplet repas (bez vymeny napravnice a nejakych veci navyse) 6tis Kc. Co je podla mna velmi dobre. Ak by mal niekto zaujem zostala mi este uplne nova sada lozisk origo Peugeot, este zabalene-necham za 30eur na obe strany spolu

Odesláno

v lavom pruhu to bolo celkom v pohode, v pravom to bolo neprijemne, auto tym ze meni okamzite polohu kastle voci ceste tak jak to kopiruje nerovnosti aj so sedackou tak to vytriasalo-ale neboli to nejake rany ako robia niektore tuzink podvozky, nechcem do tejto kategorie hodit aj D2 racing ale ked soim to skusal na aute s D2 tak bola D1-ka abolutne nejazditelna ci v lavom alebo pravom pruhu, takze KW je v tomto este velmi dobre

no moc predpisovo som nesiel, ked som vysiel z tej pumpy tak som odbocil zle a siel este 10km smer Praha a najblizssim vyjazdom sa musel otocit a bol som este tankovata dva krat som umyval celne okno od musiek... takze tych cca 300km som siel asi 1hod a 45min, ale nebola to ziadna zbesila jazda dialnica bola uz dost prazdna, stihal som sledovat auta ktore vyzaraju ako meracie a boli aj nejake dve spomalenia do jedneho pruhu kde som rychlost v podstate dodrziaval . ked ides rychlejsie tak to aj menej drnca

[upravil dne 15/5/09 pug]

• O 2 týdny později...
Odesláno

rozpera, hmotnost 1,8kg:

p5237053x.th.jpg

p5237056x.th.jpg

motor neni este umyty

edit, az teraz som si vsimol ze som tam ja mozog zatemneny dal dva rovnake obrazky:roll

[upravil dne 1/6/09 pug]

Odesláno

hej mam uz total seria sanie, predavaju to totiz ako set aj s filtrom, ten pojde akurat nahradit za vlozku KN este asi tento tyzden (dodanie 3 tyzdne od objednania:roll). inak zmen tam je ale netrufam si tvrdit akym smerom. skor sa zmenil priebeh vykonu ako jeho absolutna hodnota. Bol som ale viac prekvapeny tym z esa mi takto paci zvuk viac - pocut pekne motor a nie beeeekanie. vadilo mi to buuueee ked si pridal na 4-ku az 6-ku z nizkych otacok- proste ked si nic moc zrychloval a k tomu neadekvatny chory tuzersky zvuk. ked dam KN pojdem asi konecne na brzdu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...